هوای نفس ریشه ی همه گرفتاری هاست(۱۷-۷-۹۱)

۱۷ مهر ۱۳۹۱ | ۱۷:۲۱ کد : ۱۴۹۶۳ نهاد
به گزارش بچه های مسجد دانشگاه نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان،در جمع نمازگزاران با اشاره به آیه ۴۰ و ۴۱ سوره نازعات به تبیین مفهوم هوای نفس در لغت و جامعه امروز پرداختند

ایشان در سخنان خود با اشاره به اینکه در روایات ائمه اطهار علیهم السلام،هوای نفس به اسب سرکش تشبیه شده است،دوران جوانی را مهمترین دوره برای مبارزه با این صفت رذیله برشمردند.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر خادمیان در ادامه به اوضاع حال حاظر اقتصاد کشور و ارتباط آن با هوای نفس اشاره و تاکید کردند ریشه اصلی این مشکلات در داخل کشور پیروی از هوای نفس بود.
ایشان به تحریمهای سنگین اقتصادی که بر معیشت مردم اثری داشته است و به عناصر داخلی که این فشار ها را تشدید کرده اند،اشاره کرد و افزودند:افرادی که در اینگونه موارد توسط مراجع قضایی در روزهای اخیر دستگیر شده اند ، اغلب از قشر هایی هستند که از لحاظ اقتصادی بسیار قوی و ثروتمند هستند و نیازی به اینگونه سرمایه گذاری ها در بازار ارز و سکه ندارند.
ایشان خاطر نشان کردند که هوای نفس بر اینگونه افراد غلبه کرده و قشر های متوسط و کم درآمد و ضعیف جامعه غرامت این موضوع را می پردازند.