کارگاه های آموزشی ویژه دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه کاشان برگزار شد(۲۳-۷-۹۱)

۲۳ مهر ۱۳۹۱ | ۱۴:۳۴ کد : ۱۴۹۸۷ نهاد
 کارگاه های آموزشی با حضور بیش از ۸۰ نفر از دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه کاشان  به مدت سه روز  برگزار شد.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان گفت: در این کارگاه های آموزشی استادان حوزه و دانشگاه و کارشناسان فرهنگی مذهبی، مباحثی را در خصوص معرفی الگوی فرهنگی، نکاتی کاربردی در مورد تغذیه سالم و تبیین مسائل ساسی روز پرداختند.

حجت الاسلام عباس خادمیان، برگزاری کرسی آزاد اندیشی، شبهات مطرح در زمینه ولایت فقیه و نگاه راهبردی در فضای کار تشکیلاتی را از دیگر موضوعات مطرح شده دراین کارگاه ها برشمرد.

به گفته وی، در این کارگاه ها همچنین باید ها و نبایدهای فرهنگی در دانشگاه کاشان و آسیب های فرهنگی برای فعالان فرهنگی توسط کارشناسان مربوطه ارائه شد.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان، با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمنان بر علیه جوانان نظام جمهوری اسلامی ایران، هدف از برگزاری این کارگاه های آموزشی را آشنایی دانشجویان با مسایل سیاسی روز و ارتقاء فعالیت های فرهنگی برای مقابله با توطئه ها و تهاجمات فرهنگی دشمنان ذکر کرد