دومین جشنواره حرکت دانشگاه کاشان، با معرفی انجمنهای علمی برتر به کار خود پایان داد(۶-۸-۹۱)

۰۶ آبان ۱۳۹۱ | ۱۵:۰۳ کد : ۱۵۰۰۸ دانشگاه
دومین جشنواره حرکت دانشگاه کاشان، با حضور جمعی از مسئولین دانشگاه با معرفی انجمن های علمی برتر به کار خود پایان داد.

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان گفت: این جشنواره با حضور 17 انجمن علمی شامل : مهندسی برق، معدن، عمران، کامپیوتر، مکانیک، شیمی، علوم کامپیوتر، ریاضی، آمار، معماری، صنایع دستی، باستان شناسی، فرش، جامعه شناسی، روان شناسی، زبان و ادبیات فارسی و رباتیک برگزار شد.

دکتر شریف زارعی افزود: انجمن های علمی برتر هر دانشکده، طبق آئین نامه ارتقاء و رتبه بندی  و فعالیت در نمایشگاه و غرفه ها که از قبل به اطلاع دبیران رسیده بود، بررسی و انجمن های برتر هر دانشکده انتخاب شدند.

وی خاطر نشان کرد: در این جشنواره  انجمن های  علمی مهندسی کامپیوتر (دانشکده مهندسی )، انجمن علمی ریاضی (دانشکده علوم کامپیوتر)، انجمن علمی باستان شناسی (دانشکده معماری و هنر)، انجمن علمی روان شناسی (دانشکده علوم انسانی) به عنوان برتر معرفی و از آنها تجلیل شد.

به گفته وی، برپایی نمایشگاه توانمندی های انجمن های علمی ، مسابقه علمی، نقاشی، طراحی، بازی فکری و کارگاه ها و سمینارهای تخصصی از جمله برنامه های این جشنواره بود.

این جشنواره  از بیست و نهم  مهر تا دوم آبان ماه در دانشگاه کاشان ادامه داشت.