برگزاری جشن غدیر توسط حوزه علوم اسلامی دانشگاه کاشان(۱۴-۸-۹۱)

۱۴ آبان ۱۳۹۱ | ۱۵:۰۹ کد : ۱۵۰۲۵ نهاد
روز پنجشنبه یازدهم آبان ۹۱  دین پژوهان حوزه علوم اسلامی دانشگاه کاشان در جشنی که به مناسبت فرا رسیدن ایام غدیریه  و عید ولایت برگزار شده بود شرکت کردند

در ابتدا پس از پذیرایی حضرت حجت الاسلام و المسلمین آقای امامی (از اساتید حوزه) ضمن بیان عظمت این روز در موردآیه « یا ایها الرسول بلغ .... » ایراد سخن نمودند . وی در بیانات خود فرمودند که حضرت علی علیه السلام بهترین الگویی است که خداوند متعال بعد از پیامبر به مسلمانان معرفی نمودند و هر مسلمانی باید از این الگو در ساختن زندگی خود استفاده نماید . وی همچنین بیان داشتند که ولایت امیرالمومنین علی علیه السلام موضوعی است که شان نزول بعضی از آیات قرآن است .

بعد از پایان سخنرانی به رسم یاد بود به دین پژوهانی که از ذریه پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله بودند از طرف حوزه  هدایایی اعطا شد . هم چنین در این مراسم به دو نفر از دین پژوهانی که در مسابقه کتابخوانی کتاب جهان شناسی کسب رتبه کرده بودند ( خانم مستوفی نیا و خانم اکبر زاده ) از طرف حوزه مرکز مبلغی به عنوان کمک هزینه مشهد الرضا (ع) اعطا شد .

جهت دیدن عکسهای مراسم بر روی فایل زیر کلیک نمایید.

دانلود فايل : jashn khadir.rar ( 367KB )