آغاز ثبت نام چهارمین مرحله اعزام دانشگاهیان به مشهد مقدس(۲۴-۸-۹۱)

۲۴ آبان ۱۳۹۱ | ۱۶:۱۸ کد : ۱۵۰۴۹ اینترنت
مدیر کل دفتر امور فرهنگی وزارت علوم گفت: مر حله چهارم ثبت نام دانشگاهیان برای سفر فرهنگی زیارتی مشهد مقدس از روز یکشنبه ۲۱آبان ماه آغاز شده وتا روز سه شنبه ۳۰آبان ماه سالجاری ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومي وزارت علوم ،  دکتر جلیل دارا  با اعلام این خبر افزود: این سفرها ويژه خانواده دانشگاهيان تدارك ديده شده و كليه اساتيد، كاركنان، دانشجويان و خانواده هایشان می توانند  جهت ثبت نام تا روز سه شنبه30 آبان ماه نود ویک به سامانه ثبت نام سایت ستاد زیارت وزارت علوم به آدرس: www. zaaer.ir مراجعه نمایند.

وی همچنين  بهره برداري از فرصت‌هاي زيارتي داخل كشور ، كاهش هزينه سفر ها  و تقويت فضاي معنوي در بين دانشگاهيان را بخشي از اهداف اين سفر دانست وافزود: تا كنون سه دوره ثبت نام سفر فرهنگي زيارتي مشهد به صورت متمركز برگزار شده كه با استقبال خوبي از سوي دانشگاهيان مواجه شده است.