مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان(۲۵-۱۰-۹۱)

۲۵ دی ۱۳۹۱ | ۱۲:۳۳ کد : ۱۵۱۶۲ نهاد
"تنها لباس تقوا حافظ شخصیت اجتماعی و شخصی انسان است"

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان روز یکشنبه در جمع نماز گزاران مسجد دانشگاه در تفسیر آیه 27 سوره اعراف با توجه به این آیه و در ابتدای آن" یَا بَنِی آدَمَ لاَ یَفْتِنَنَّکُمُ الشَّیْطَانُ کَمَا أَخْرَجَ أَبَوَیْکُم مِّنَ الْجَنَّةِ "اشاره کردند که این آیه یک درس است و بیان می کند ای انسان مواظب باش فریب شیطان را نخوری ،چون شیطانی که در کمین توست موجودی با تجربه است و به آدم ابوالبشر نگاه کن که چگونه فریب او را خورد و گرفتار شد.

حجت الاسلام والمسلمین عباس خادمیان در جمع دانشجویان در ادامه تفسیر آیه " یَنزِعُ عَنْهُمَا لِبَاسَهُمَا لِیُرِیَهُمَا سَوْءَاتِهِمَا إِنَّهُ یَرَاکُمْ هُوَ وَقَبِیلُهُ مِنْ حَیْثُ لاَ تَرَوْنَهُمْ" افزودند: لباس تقواست که حافظ شخصیت اجتماعی و شخصی انسان است.در تفسیر این آیه علامه طباطبایی می فرمایند:منظور لباس ظاهری نیست،بلکه لباس تقواست.تقواست که حیثیت و آبرو و شخصیت ما را حفظ می کند.و اگر این لباس گرفته شود انسان بی آبرو می شود.بی تقوایی یعنی عریان زیستن و عیان شدن عیوب ما.از معارف قرآنی استفاده می شود این تقوا در همه ابعاد شخصی،اجتماعی و سیاسی مطرح است.

خادمیان در ادامه با توجه به قرار گرفتن در فضای انتخابات و وظایفی که هر کدام از ما در پیش رو داریم،بیان کردند: تمام گرفتاری ها و بد بختی های انسان از بی تفاوتی اوست.و از جمله این بی تفاوتی ها این است که مسائل کم اهمیت تبدیل به یک بحث سیاسی می شود .در انتخاباتی که در پیش روست،چند مساله مورد حمله شدید دشمن است،در این راستا خواص سیاسی دلسوز نظام باید توجه داشته باشند که دو جریان شکاف ساز کاذب با مدیریت دشمن در حال شکل گیری است که دو هدف را دنبال میکند:یکی تفرقه بین نیروهای ارزشی و ولایتمدار ، دوم جداسازی کاذب بین عناصر فتنه 88 که این دو طیف در آن زمان با یکدیگر متحد بودند ولی الان سعی در جدا انگاری این دو طیف می باشد،که باید با بصیرت و تقوا این دو جریان را شناسایی کرد.

ایشان در پایان افزودند : باید توجه داشت که بی بصیرتی مردم بعد از رحلت رسول اکرم (ص)باعث وقوع رویدادهایی مثل سقیفه و کربلا شد.

لازم به ذکر است جلسات تفسیر هر هفته روزهای یکشنبه در مسجد دانشگاه برگزار می گردد.