حجت الاسلام محمدیان در نشست شورای هماهنگی فعالیت های قرآنی(۳۰-۱۰-۹۱)

۳۰ دی ۱۳۹۱ | ۱۴:۱۲ کد : ۱۵۱۶۳ اینترنت
باید برای استفاده بیشتر از توانمندی برگزیدگان جشنواره های قرآنی برنامه ریزی شود.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها (ماوا)؛ حجت‌الاسلام محمد محمديان در نشست شورای هماهنگی فعالیت های قرآنی که در محل دفتر مرکزی نهاد رهبری در دانشگاه ها برگزار شد؛ برگزاری جشنواره ملی قرآن دانشجويان كشور را مناسب ارزيابی و اظهار كرد: برگزاری خوب اين جشنواره جای تقدير دارد و اميدواريم بسيج دانشجويی تجربيات خوب خود را در اين زمينه در اختيار ميزبان دور بعد قرار دهد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: در بخش اهدای جوايز جشنواره ملی قرآن دانشجویان، علاوه بر جوايز مادی به جوايز معنوی نيز اهميت ويژه‌ای داده شود و اميدوارم اين امر برای سال آينده جشنواره مورد توجه قرار گيرد. از جوايز مادی نيز نبايد به راحتی گذشت و اين رويه فعلی بايد اصلاح شود، من مطمئنم كه دانشگاه‌های ما اين توانايی را دارند كه ميزان اين جوايز را بالاتر ببرند.

حجت الاسلام محمدیان در این مراسم با اهداء لوح تقدير به حسين قديانی، رئيس بسيج دانشجويی كشور، رحيم قربانی رئيس مركز قرآن و عترت بسيج دانشجويی و حجت‌الاسلام والمسلمين مهدی تقوی، رئيس سازمان فعاليت‌های قرآنی دانشگاهيان به خاطر برگزاری مناسب بخش دانشگاهی نمايشگاه قرآن و به خاطر برگزاری مناسب جشنواره بيست و هفتم قرآن و عترت دانشجويان كشور تقدیر و تشکر کرد.