شرکت ۲۳۰ دانشجو در دوره های مهارتی مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان(۱۵-۱۱-۹۱)

۱۵ بهمن ۱۳۹۱ | ۱۴:۳۲ کد : ۱۵۱۸۶ دانشگاه
رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان گفت: در نیمسال نخست سال تحصیلی ۹۲-۹۱ ، حدود ۲۳۰ دانشجو دوره های مرکز کارآفرینی این دانشگاه را گذراندند.

دکتر علیرضا فرجی افزود: حدود 20 دوره مهارتی مرکز کارآفرینی در نیمسال نخست امسال، در رشته های مختلف برگزار شد.

وی اظهار داشت:  از این تعداد 8 دوره عمومی و 12 دوره تخصصی بود که دانشجویان رشته های مختلف این دانشگاه، در این دوره ها شرکت کردند.

وی، همچنین از فراخوان 40 دوره  مهارتی کارآفرینی در نیسمال دوم سال 92-91 خبر داد و خاطر نشان کرد: در صورت ثبت نام دانشجویان و رسیدن به حد نصاب لازم، این دوره از کلاس ها برای دانشجویان برگزار می شود.

رئیس مرکز کارآفرینی داشگاه کاشان یادآورشد: در پایان دوره، گواهی شرکت در دوره نیز از طرف مرکز کارآفرینی به شرکت کنندگان اعطاء می شود.