مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان فعال منطقه ای معرفی شد(۱۵-۱۱-۹۱)

۱۵ بهمن ۱۳۹۱ | ۱۴:۴۰ کد : ۱۵۱۸۸ دانشگاه
مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان، در بیست و دومین گردهمایی روسای مراکز مشاوره دانشگاه های سراسر کشور، به عنوان مرکز مشاوره فعال منطقه ای سال ۱۳۹۱ دانشگاه های منطقه چهار کشور انتخاب شد.

رییس مرکز دانشجویی دانشگاه کاشان افزود: انتخاب مراکز مشاوره دانشگاه ها،  براساس عملکرد مراکز مشاوره، و امتیازات کسب شده، در سه سطح نمونه، فعال و ساعی طبقه بندی شدند.

سید حسین حسینی اظهار داشت: در این جلسه مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان، به عنوان یکی از دانشگاه های فعال انتخاب و مورد تقدیر مسئولین محترم سازمان امور دانشجویان قرار گرفت.

بیست و دومین گردهمایی رؤسای مراکز مشاوره روز چهارشنبه  چهارم بهمن ماه جاری در محل سازمان امور دانشجویان برگزار گردید.

در این جلسه دکتر ملاباشی معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان ، دکتر اللهیاری رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره جمهوری اسلامی و تعدادی دیگر از مسئولین وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری حضور داشتند.

لازم به ذکر است مراکز برتر انتخاب شده از بین بیش از شصت دانشگاه تحت پوشش وزارت علوم و تحقیات و فناوری بوده است.