نخستین دانشجویان کارشناسی ارشد ساخت و تولید دانشگاه کاشان فارغ التحصیل شدند(۱۷-۱۱-۹۱)

۱۷ بهمن ۱۳۹۱ | ۱۷:۰۱ کد : ۱۵۱۹۹ دانشگاه
نخستین دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک- ساخت و تولید دانشگاه کاشان فارغ التحصیل شدند.

مدیر گروه مهندسی مکانیک- ساخت و تولید دانشگاه کاشان گفت: "محمدرضا خسروجردی" با دفاع از پایان نامه خود با موضوع "طراحی و ساخت ابزار ارتعاشی التراسونیک تراشکاری با مد خمشی و بیضوی" و عباس کریمی با موضوع " بهبود خواص مکانیکی سطح قطعه کار با استفاده از کوبش سطح توسط ارتعاش التراسونیک" نخستین دانش آموختگان رشته ساخت و تولید این دانشگاه شدند.

دکتر سعید امینی، با بیان اینکه این رشته از سال 89 در این دانشگاه ایجاد شده است افزود: در حال حاضر در حدود 20 دانشجو در دوره کارشناسی ارشد این رشته مشغول به تحصیل هستند..

لازم به ذکر است استاد راهنمای این پایان نامه ها را دکتر سعید امینی بر عهده داشتند.