باوجود تحریم های اقتصادی حضورخیرین درحوزه علوم وفناوری دانشگاه چشمگیراست.(۱۸-۱۱-۹۱)

۱۸ بهمن ۱۳۹۱ | ۱۸:۳۵ کد : ۱۵۲۰۳ نهاد
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه در آیین افتتاح طرح های خیرساز دانشگاه کاشان یادآورشدند :یکی از پیامهای ارزشمند این عمل خیرین این است که مردم با وجود اینکه در این سالها در گیر تنگناهای تحریم بوده ولی با عنایت الهی زمینه ی برکات تعالی هر چه بیشتر کشور و دانشگاه را فراهم می کنند.

حجت الاسلام عباس خادمیان در آیین افتتاح طرح های خیرساز دانشگاه کاشان ضمن خیرمقدم گویی به دکترسید جواد ساداتی نژاد معاون پارلمانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و علی اکبر متکان معاون اداری و مالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ابراز داشتند: :بنابر قانون و سنت تعریف شده در قرآن ( سوره والعصر) همه انسانها در زیانند در زندگی در مال دچار خسرانند لکن فقط اهل ایمان و اهل عمل صالح از این قانون خارج خواهند بود و خیر خواهند دید .

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بین نمازظهروعصر که در دانشگاه کاشان واحدپردیس برگزارشدافزود : خدا را شاکریم که با مردمی زندگی می کنیم که انقدر اهل خیر و نیکی هستند به ویژه کاشان که شهر دارالمومنین است که برخوردار از مومنین ارجمند بوده و امروز جلوه هایی از برکات این نیات پاک و اعمال صالح را در دانشگاه کاشان در پرتو این مراسم شاهدیم .

حجت الاسلام والمسلمین عباس خادمیان افزود: یکی از پیامهای ارزشمند این عمل خیرین این است که مردم با وجود اینکه در این سالها در گیر تنگناهای تحریم بوده ولی با عنایت الهی زمینه ی برکات تعالی هر چه بیشتر کشور و دانشگاه را فراهم می کنند.