دانشگاهیان همگام با ملت ایران در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن یک بار دیگر دشمن را ناکام خواهند کرد (۲۱-۱۱-۹۱)

۲۱ بهمن ۱۳۹۱ | ۱۷:۳۸ کد : ۱۵۲۱۲ نهاد
حجت الاسلام والمسلمین عباس خادمیان در جمع دانشگاهیان اظهار کردند: یکی از نمونه های بسیار بزرگ وجدی که می توان در وادی عمل به عنوان الگو برای زمینه سازی ظهور از آن یاد کرد انقلاب اسلامی ایران است که به همت رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) وبا همراهی و رشادت جوانان انقلابی به موفقیت وپیروزی رسید .

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه در جمع نمازگزاران در مسجد دانشگاه کاشان با اشاره به حدیث "افضل الاعمال امتی انتظارالفرج."(برترین اعمال امت من انتظار برای فرج می باشد .) بیان داشتند:چرا پیامبر در این حدیث به جای عبارت افضل الاعمال نفرمودند افضل النیات ؟ افضل الافکار ؟ افضل الاحساسات ؟ افضل الانتظار ؟

مراد این است که عصر غیبت امام زمان (عج)نباید یک حالت صرفآ احساسی داشته باشد بایستی همراه بایک عمل باشد باید در اعمال ما یک جهت وجود داشته باشد . هرقدمی که بر می داریم بتوانیم به آن نقطه ویژه و آرمانی بشریت یعنی ظهور حجه ابن الحسن (عج) نزدیک شویم .

ایشان افزودند: اگر باور کنیم مسیری که در پیش رو داریم به مقصدی درخشان که همان ظهور مهدی موعود (عج)منتهی می شود همه حرکت ها و تصمیم گیری های ما جهت ومعنا پیدا می کند .بایستی باور کنیم که این جریان انقلاب و نظریه های مطرح شده که از جمله آن نظریه ولایت فقیه که از سوی امام خمینی (ره) مطرح شد یک جریان سازی بشریت به سمت آماده سازی ظهور منجی عالم بشریت است.

حاج آقا خادمیان با اشاره به سخنان اخیر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در جمع فرماندهان وکارکنان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران یادآور شدند: این همه آمریکایى‌ها در طول این سى‌سال علیه ملت ایران رجزخوانى کردند، هرچه در توان داشتند به کار گرفتند؛ نتیجه این شده است که امروز ملت ایران به فضل الهى در عرصه های مختلف از همیشه شاداب‌تر و فعال‌تراست و حضور مردم در عرصه های مختلف این پیام را دارد که ما هیچگاه نظام را تنها نمیگذاریم و امور فرعی را به جای اصول که حفظ نظام است قرار نمی دهند و تحریم و گرانی تاثیری نخواهد کرد و خواهید دید در روز 22 بهمن امسال، ملت ایران با حرکت کوبنده‌ى خود، یک‌بار دیگر دشمن را ناکام خواهد کرد.

ایشان درپایان افزودند: ان‌شاءاللّه روز 22 بهمن، مردم باز هم نشان خواهند داد به فضل پروردگار، به توفیق الهى، براى حفظ پایه‌هاى این انقلاب، در صحنه هستند و بى‌شک توفیق الهى هم شامل حال آنها خواهد بود.