پنجمین یادواره شهدای دانشجوی دانشگاه کاشان برگزار می شود(۲۴-۱۱-۹۱)

۲۴ بهمن ۱۳۹۱ | ۱۰:۱۲ کد : ۱۵۲۱۸ دانشگاه
مدیر شاهد وایثارگر دانشگاه کاشان، از برگزاری پنجمین یادواره شهدای دانشجویان این دانشگاه خبر داد.

حجت الاسلام احمد شیخ زاده افزود: این یادواره همزمان با پنجمین سالگرد خاکسپاری شهدای گمنام در هفتم اسفند ماه در تالار آزادی این دانشگاه برگزار می شود.

وی اظهار داشت: در این یادواره "سردار ناصح" مشاور عالی رییس ستاد مشترک سخنرانی خواهد کرد.

وی، مداحی حاج آقا نبوی، مداح مطرح کشوری را از دیگر برنامه های این یادواره ذکر کرد و افزود: این یادواره به منظور گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجوی و سه شهید گمنام این دانشگاه، تجلیل و تکریم از خانواده شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار می شود.

حجت الاسلام شیخ زاده، برگزاری دعای کمیل و غبارروبی گلزار شهدا را از برنامه های جنبی این یادواره برشمرد و خاطر نشان کرد: در حاشیه برگزاری ابن یادواره، نمایشگاه کتابی با عناوین جنگ و دفاع مقدس و خاطرات شهدا ارائه می شود.

لازم به ذکر است دانشگاه کاشان، 22 شهید دانشجو را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.