برگزاری همایش ملی وقف با تاکید بر آموزش عالی ایران اول اسفند در دانشگاه کاشان(۲۹-۱۱-۹۱)

۲۹ بهمن ۱۳۹۱ | ۱۶:۱۰ کد : ۱۵۲۲۹ دانشگاه
دبیر برگزاری همایش ملی وقف با تاکید برآموزش عالی ایران، تعداد مقالات رسیده   به دبیرخانه این همایش را ۲۱۰ عنوان مقاله ذکر کرد و گفت: این تعداد مقاله در پنج کمیته علمی و تخصصی مورد بررسی و داوری قرار گرفت و تعداد ۷۲ عنوان مقاله برای چاپ پذیرفته شده است.

دکتر محسن نیازی اظهار داشت: 12 مورد از مقالات پذیرفته شده در روز برگزاری همایش به صورت سخنرانی ارائه خواهد شد.

مدیر گروه علوم اجتماعی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: این همایش با هدف وقف در اسلام و ایران، شناسایی مبانی علمی وقف و مسایل آن، ترویج فرهنگ وقف و تجلیل از خیرین آموزش عالی، تعمیق و گسترش سنت وقف در آموزش عالی، تبیین ابعاد فقهی، حقوقی، اجتماعی و فرهنگی وقف و چالش‌های فرهنگی و حقوقی وقف در ایران برگزار می شود.

نیازی، سخنرانی یکی از چهره های برجسته کشوری، برگزاری کارگاه های آموزشی را از دیگر برنامه های این همایش ذکر کرد و افزود: در حاشیه این همایش، نمایشگاه وقف نیز باهمکاری اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان کاشان ارائه می شود.

این همایش با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات، سازمان اوقاف و امورخیریه و دانشگاه کاشان اول اسفند در تالار آزادی این دانشگاه برگزار می شود.