فیلم آموزشی ساخت لعاب زرین فام توسط عضو هیات علمی دانشگاه کاشان(۵-۱۲-۹۱)

۰۵ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۵:۳۹ کد : ۱۵۲۴۳ دانشگاه
فیلم" تجربه هایی بر اساس یک متن، پژوهشی عملی برای ساخت لعاب لاستر به شیوه ی خمیره گلی (زرین فام) "توسط عباس اکبری عضو هیات علمی دانشکده معماری وهنر دانشگاه کاشان ساخته شد.

تهیه کننده این فیلم افزود: این فیلم مستند 25 دقیقه ای تجربه ای عملی از روی متن کتاب " عرایس الجواهر ونفایس الاطایب" است که توسط ابوالقاسم عبدالله کاشانی از نوادگان خاندان سفالگر مشهور ابوطاهر در سال 700 هجری نوشته شده است.

دکتر عباس اکبری اظهار داشت: این فیلم که با مصوبه گروه هنر اسلامی و پژوهش هنردانشگاه کاشان ساخته شده، دومین فیلم در این خصوص است.

وی، با اشاره به اینکه، پیش از این فیلم " آلن کایگر اسمیت" سرامیست انگلیسی فیلمی را بدین منظور تولید کرده است گفت: از ویژگی های فیلم "تجربه هایی بر اساس یک متن" ساده نمودن مراحل ساخت لعاب زرین فام در قالب تصاویر مستند است.

معاونت آموزشی دانشکده معماری و هنر خاطر نشان کرد: این فیلم چندی پیش در چهارمین سه سالانه گل کراچی به نمایش در آمد ونسخه هایی از آن توسط متخصصین سرامیک کشورهایی از جمله استرالیا ، هند، سوئیس، ترکیه و.... تکثیر و در مراکز علمی آنها به نمایش در آمده است.

دکتر اکبری یادآورشد: این فیلم به زودی در اختیار دانشکده های هنری ایران قرار خواهد گرفت.