شهدا وارثان انبیا هستند(۸-۱۲-۹۱)

۰۸ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۱:۵۵ کد : ۱۵۲۵۹ دانشگاه
سردار ˈمحمدجعفر اسدیˈ شامگاه دوشنبه در یادواره ۲۲ شهید دانشگاه کاشان با عنوان ˈمهاجران بی نشانˈ، افزود: خط سرخ شهادت خط آل علی (ع) و افتخاری است که به پیروان آن امام همام به ارث رسیده است.

سردار ˈمحمدجعفر اسدیˈ شامگاه دوشنبه در یادواره 22 شهید دانشگاه کاشان با عنوان ˈمهاجران بی نشانˈ، افزود: خط سرخ شهادت خط آل علی (ع) و افتخاری است که به پیروان آن امام همام به ارث رسیده است.

وی با تاکید بر برگزاری یادواره شهدا برای پاسداشت و ارج نهادن به مقام والای آنها افزود: ما هرچه آنچه داریم از آن شهداست.

وی گفت: مردم ولایتمدار ایران اسلامی با حضور در صحنه های مختلف انقلاب نمی گذارند، خون شهدا و آرمان های والای امام از بین برود.

سردار اسدی با اشاره به هجمه فرهنگی دشمنان تاکید کرد: جوانان بویژه دانشجویان باید سیره و منش شهدای دوران هشت سال دفاع مقدس را الگوی خود قرار دهند.

در این یادواره که در تالار آزادی دانشگاه کاشان برگزار شد، از خانواده 22 شهید دانشجوی این دانشگاه نیز تجلیل شد.