حوزه های علمیه و دانشگاه ها دو رکن اساسی مقابله با جنگ نرم هستند(۸-۱۲-۹۱)
آیت اللهˈعبدالنبی نمازیˈشنبه شب در ادامه سلسله نشست فقه سیاسی درجمع اعضای هیات علمی دانشگاه کاشان اظهارداشت:قوام یک ملت با استواری و صیانت از باورها و اعتقادات آنها گره خورده است.
وی بااشاره به اینکه اصل کلمه توحید، نفی همه ابرقدرت ها و اقرار به حاکمیت الهی است، افزود: اختلاف و آغاز درگیری های جبهه حق با باطل در پذیرش سلطه طاغوت ها و زیر بار ذلت رفتن بوده و رویارویی امروز ما با مستکبران از این عقیده نشات می گیرد.
نماینده مردم تهران درمجلس خبرگان رهبری تاکیدکرد:دشمنان نظام اسلامی، پس از شکست در عرصه های نظامی و تهدید ملت، همه توان رسانه ای و مالی خود را در براه اندازی جنگ نرم علیه ملت ایران به کار گرفته و در کنار ابزار تفرقه، قلب پاک جوانان را آماج شبهات خود قرار داده است.
آیت الله نمازی تصریح کرد: سیاست در نگاه توحیدی هیچ جدایی با دینداری نداشته و برخلاف تمام نگاه های مادی، به معنای تدبیر امور جامعه و سامان دهی آن به سمت افق های سعادت و پیشرفت است.
عضو ارشد جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، همچنین به همه جانبه بودن این دین آسمانی اشاره و بیان کرد: دین اسلام به همه نیازهای مادی و معنوی جامعه بشری توجه کرده و از مباحث نظامی تا پزشکی، پاسخگوی سوالات و موارد مبتلابه است.
آیت الله نمازی افزود: اسلام دین پویایی و عزت انسان ها بوده و بای ادامه حیات انسانی، احکام و توصیه های نورانی و راهگشایی دارد.
نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان، در پایان به روایتی از امیرالمومنین(ع) نیز اشاره و بیان کرد: گردش امور و احکام و قوانین الهی در جامعه اسلامی برعهده علمای موحدی است که تنها آفت آن تفرقه و اختلاف است.
وی بصیرت و هوشیاری همگان اعم از علما، مسوولان، دلسوزان و نخبگان حوزه و دانشگاه را سلاحی راهگشا در برابر فتنه های دشمنان دانست.
سی و ششمین و آخرین نشست از سلسله نشست های فقه سیاسی با حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان و استادان دانشگاه های کاشان در دانشگاه کاشان برگزار شد.
منبع : خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران - استان اصفهان
نظر شما :