بازارچه خیریه دانشجویی در دانشگاه کاشان گشایش یافت(۱۴-۱۲-۹۱)

۱۴ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۷:۳۵ کد : ۱۵۲۷۶ دانشگاه
به مناسبت هفته احسان و نیکوکاری، بازارچه خیریه دانشجویی به همت کانون هلال احمر دانشگاه کاشان و با همکاری موسسات خیریه شهرستان در دانشگاه کاشان گشایش یافت.

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان گفت: در این نمایشگاه در 12 غرفه، آثار صنایع دستی و هنرهای سنتی توان یابان و هنرمندان موسسه نیکوکاری کاشانه مهر و مرکز نگهداری کودکان بی سرپرست خانه نرگس و بهار ارائه شده است.

دکتر محمد شریف زارعی، غرفه های محصولات غذایی را از دیگر آثار ارائه شده در این نمایشگاه ذکر کرد و افزود: در این بازارچه همچنین غرفه های بازی رایانه و مسابقات ورزشی ارائه شده است.

وی خاطر نشان کرد: در آمد حاصل از فروش اجناس این بازارچه صرف کمک به کودکان بی سرپرست خواهد شد.

این بازارچه تا شانزدهم اسفند ماه برای بازدید علاقمندان در محل دائمی نمایشگاه های دانشگاه کاشان جنب دانشکده مهندسی برای بازدید علاقمندان دایر است.