حجت الاسلام دکتر دهنوی در جمع مشاوران ، مبلغین و ائمه جماعات دانشگاه کاشان(۱۹-۱۲-۹۱)

۱۹ اسفند ۱۳۹۱ | ۰۹:۵۹ کد : ۱۵۲۸۹ نهاد
با توجه به آمار اعلام شده مراجعه به مشاوران مذهبی در حال حاضر افزایش یافته است زیراکه نسل حاضر اطمینان دارند که مشاور مذهبی حرف خدارامی زند واینکه خدا درعمل به آن مارا موردبازخواست قرار نمی دهد.

دکتر دهنوی با حضوردرجمع مشاوران ،مبلغین و ائمه جماعات دانشگاه کاشان یادآور شدن نکاتی را که در ادامه بیان می کنند حاصل 12 سال تجربه در امر مشاوره است. این نکات عبارتند از :

1.مشاور باید صفای نفس و جلای نفس د اشته باشد.

2.در کارها اخلاص داشته باشد

3.توان علمی خودراتقویت کند .

4.آشنایی با علوم روزمانند کامپیوتر

5.استفاده از عنصر عاطفه و اهمیت دادن به مراجعه کننده وشخصیت دادن به آنها

6.آراستگی ظاهر را داشته باشد چون جوان زیبایی را دوست دارد

7.معلومات عمومی خود رابالاببرد

ایشان در ادامه گفتند : با توجه به آمار اعلام شده مراجعه به مشاوران مذهبی در حال حاضر افزایش یافته است به دودلیل:

1. اطمینان دارند که مشاور مذهبی حرف خدارامی زند واینکه خدا درعمل به آن مارا موردبازخواست قرار نمی دهد

2.مشاوران غیرمذهبی بعضا مشاوره مذهبی نمی دهند

کارشناس مسائل خانواده و ازدواج افزود : مشاوران نباید افراد تک بعدی باشتد . درکنار اهمیت دادن به مسائل مذهبی به موضوعات علمی هم بپردازند. مشاوران نباید در مشکلات واختلاف های ازدواج خیلی راحت سفارش به طلاق کنند وبهتر است توصیه به سازگاری ومدارا داشته باشند. دین اسلام با سازش مخالف است ولی با سازگاری نه .

ایشان در خاتمه افزود : بایستی در برخورد با مسائل رواشناختی خیلی اهل مطالعه و به روز باشیم.

این جلسه در ادامه سلسله برنامه همسفر تابهشت به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان سه شنبه 15/11/91 برگزار گردید.