شب حیات دردانشگاه کاشان برگزارشد(۲۰-۱۲-۹۱)

۲۰ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۱:۴۳ کد : ۱۵۲۹۱ نهاد
شب زنده داری معرفتی دانشجویی تحت عنوان شب حیات در دانشگاه کاشان برگزار شد.

حجت الاسلام خادمیان در حاشیه برگزاری این مراسم بیان کرد: هدف از برگزاری این مراسم ارتقای سطح معنوی دانشجویان است وبا توجه به اینکه اندیشه و معنویت دوبال پرواز انسانها هستند،افزود: در کنار برگزاری قسمت های معنوی برنامه مانند مناجات امیرالمومنین وزیارت آل یاسین ،به سیرمطالعاتی کتاب های مرحوم صفایی حائری هم پرداخته میشود.

خادميان افزود :در بخش ديگر اين برنامه آقاي قهرودي از كارشناسان انجمن نجوم كاشان تفكر درنشانه های خلقت درآسمان را براي دانشجويان تشريح كرد و در پايان دانشجويان با صرف سحری وبرگزاري نماز جماعت صبح و همچنين زیارت قبور شهدای گمنام دانشگاه تولدي دوباره را آغاز كردند .

ایشان از حضور پرشور دانشجویان در این مراسم ابراز رضایت کرد و گفت:قرار است این مراسم هر ماه در دانشگاه برگزار شود.

لازم به ذكر است برنامه شب حيات از ساعت12 الي 5:30بامداد روز پنج شنبه 17/12/91 با حضور حدود300نفر از دانشجويان در مسجد دانشگاه كاشان برگزار شد.