مسجددانشگاه کاشان میزبان شب حیاتی دیگر(۹-۲-۹۲)

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۲:۵۵ کد : ۱۵۳۴۰ نهاد
دومین مراسم شب زنده داری معرفتی دانشجویی با عنوان"شب حیات"درمسجد دانشگاه کاشان برگزارشد.

این مراسم با قرائت زیارت آل یاسین بر سرمزار شهدای گمنام و تجدید عهد با آنان شروع شد. در ادامه سردار یکتا مسئول فرهنگی قرارگاه خاتم الانبیاء در این مراسم به تبیین واژه انتظار برای دانشجویان پرداخت و انقطاع را تنها شرط انتظار دانست.

حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی از دیگر اساتید دعوت شده در این برنامه به بیان شیوه های فعالیت فرهنگی امام سجاد (ع) پرداخته و خواندن دعا را از جمله این روش ها برشمردند. وی کلید آرامش را انس با خدا دانست و به دانشجویان سفارش کرد دعا و قرآن را با ترجمه بخوانند.

ابراهیمی با اشاره به اینکه در دعاها رحمت و مغفرت خدا طلب می شود، به تبیین توبه و تفاوت آن با استغفار پرداخت.

آقای ذوالفقاری کارشناس نجوم وحافظ قرآن کریم ، در قسمت دیگر برنامه اعجازآیات قرآن را ازدیدگاه علم کوانتوم وکائنات تشریح کرد. وی همچنین آیات نجومی قران را درپنج بخش عرفان اسلامی، آیات تاکیدی- امری وسرزنشی،آیات دارای فرمول وفرضیه ی کوانتوم، قسم ها وآیاتی که به معرفی خداوند و ذات اقدس او می پردازند، بطورمختصر توضیح داد.

در ادامه سوره ی مبارکه الرحمن و واقعه قرائت شد و مناجات امیرالمومنین در سحرگاه دانشگاه ، شب حیات را به یادماندنی ترکرد.

صرف سحری و اقامه نمازجماعت صبح پایان بخش این آیین بود.

لازم به ذکراست این مراسم ازساعت 11:30 شب پنج شنبه 5/2/92 تا5:30 بامداد این روز با حضورحدود150دانشجو درمسجد دانشگاه کاشان برگزارشد.