وجه تمایز ملت ایران با همه کشورها و انقلاب های برخاسته در جهان تنها وجود رهبری الهی و بی نظیر است(۱۵-۲-۹۲)

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۲۱:۲۹ کد : ۱۵۳۵۶ دانشگاه
ملنی فرانکلین (مرضیه هاشمی) اسلام آورده آمریکایی و خبرنگار شبکه پرس تی شنبه شب در جمع دانشجویان دانشگاه کاشان اظهار کرد: ملت مسلمان ایران با پیروی از رهبر فرزانه و هوشیار انقلاب، همه توطئه ها و کارشکنی های دشمنان و مستکبران جهانی را پشت سر می گذارد..

این مجری و تحلیلگر سیاسی آمریکایی تصریح کرد: رسانه های وابسته صهیونیستی با استفاده از ابزارهای تبلیغاتی و چشم پوشی از حضور کمرنگ و ناامیدانه شهروندان ایالات متحده امریکا در انتخابات خود، چشم به حماسه آفرینی ملت ایران دوخته اند و در خیال واهی خود منتظر صندوق های خالی از رای در نظام جمهوری اسلامی اند.

این فعال رسانه ای با اشاره به وظیفه خطیر رسانه های داخلی، تاکید کرد: شبکه هایی مانند بی بی سی یا وی او ای با سانسور و سکوت در برابر اخبار مربوط به سوریه، بحرین و مداخله این دولت ها در کشتار ملت های مظلوم در اقصی نقاط جهان، مانند مزدورانی خدوم به دولتهای آمریکا و انگلیس فعالیت می کنند که لازم است رسانه های متعهد نیز با مقابله به مثل، وضعیت اسفبار حقوق بشر در کشورهای اروپایی را نمایش دهند.

فرانکلین همچنین به گرایش روزافزون شهروندان آمریکایی و غربی به اسلام اشاره کرد و گفت : بیشتر این افراد زنان تحصیلکرده هستند که با تحقیق در حقوق و کرامت انسانی، حقیقت و زیبایی را در تعالیم دین مترقی و متعالی اسلامی می بینند.
وی تاکیدکرد: در آستانه برگزاری انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری در ایران، استکبار جهانی تمام سعی و تلاش خود را برای ضربه زدن به نظام اسلامی را به کار بسته است.

مجری سابق شبکه تلویزیونی آمریکا اظهار کرد: ملت مسلمان ایران با پیروی از رهبر فرزانه و هوشیار انقلاب، همه توطئه ها و کارشکنی های دشمنان و مستکبران جهانی را پشت سر می گذارد.

فرانکلین افزود: سیستم آموزشی در ایالت آمریکا از ابتدای شکل گیری به صورتی است که که کسی حق دخالت در سیاستهای کشور نداشته و همچنین هیچگونه اطلاع صحیحی از مسائل جامعه در اختیار مردم قرا نمی گیرد.

تحلیلگر سیاسی آمریکایی تاکیدکرد:وجود فردی مقاوم و شجاع را در شرایط کنونی و در برابر ابرقدرتهای زیاده خواه، از اصولی است که شایسته رییس جمهور ملت آزاده و عزتمندی مانند ایران اسلامی است.

وی با اشاره به اینکه مردم فهیم و ولایتمدار همواره با هوشمندی خود خواب های دشمنان را بر آشفته کرده، تصریح کرد: ملاک هایی که حضرت آیت الله خامنه ای برای رییس جمهوری شایسته بیان می کنند، نشان از اوج درایت و هوشمندی ایشان در هدایت نظام اسلامی است.

ایشان با اشاره به شرایط حساس ایران در زمان انتخابات و توطئه های دشمنان انقلاب اسلامی ایران در جهت کمرنگ نشان دادن حضور مردم به دانشجویان و همه افراد تحصیلکرده توصیه کردن که با چشمانی باز ئاز از روی آگاهی در انتخابات شرکت کنند.

ملنی فرانکلین (مرضیه هاشمی) از مجریان سابق شبکه تلویزیونی آمریکا که از 20 سال پیش و با آشنایی با انقلاب اسلامی، شیعه شده و اکنون به عنوان تحلیلگر و مجری در شبکه تلویزیونی پرس تی وی مشغول به فعالیت است.

ایشان در پایان با اشاره به شرایط حساس ایران در زمان انتخابات و توطئه های دشمنان انقلاب اسلامی ایران در جهت کمرنگ نشان دادن حضور مردم به دانشجویان و همه افراد تحصیلکرده توصیه کردن که با چشمانی باز ئاز از روی آگاهی در انتخابات شرکت کنند.