پنجمین دوره مسابقات ملی برنامه نویسی کامپیوتر در دانشگاه کاشان برگزار می شود(۱۶-۲-۹۲)

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۲:۲۳ کد : ۱۵۳۵۸ دانشگاه
مدیر گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه کاشان، از برگزاری پنجمین دوره مسابقات ملی برنامه نویسی   ACM در این دانشگاه خبر داد.

مهندس احمد یوسفان افزود: در این دوره مسابقات دانشجویان  رشته های کامپیوتر، علوم کامپیوتر و ریاضی دانشگاه های آزاد و دولتی سراسر کشور به مدت دو روز با یکدیگر به رقابت می پردازند.

دبیر علمی این مسابقات، مهلت ثبت نام تیم ها را تا چهاردهم اردیبهشت ذکر کرد و اظهار داشت: این مسابقات فرصت مناسبی برای تقویت مهارت های برنامه نویسی و محک میزان توانایی دانشجویان در مقایسه با یکدیگر است.

یوسفان، با اشاره به اینکه چهارمین  این دوره مسابقات  سال گذشته نیز در این دانشگاه برگزار شد خاطر نشان کرد: در مسابقات سال گذشته 33 تیم از دانشگاههای سراسر کشور شرکت کردند.

پنجمین دوره مسابقات برنامه نویسی  ACM به همت گروه مهندسی کامپیوتر و دبیرخانه ی  ACM و با همکاری پژوهشکده دانشجویی دانشگاه کاشان در روزهای 19 و 20 اردیبهشت ماه جاری  در این دانشگاه برگزار می شود.

علاقه مندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت انجمن علمی گروه کامپیوتر به آدرس http://cess.kashanuni.ir مراجعه فرمایند.