حجت الاسلام محمدیان:تشکل های دانشجویی کاندیداها را پای میز ارائه برنامه بکشند(۱۸-۲-۹۲)

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۳:۰۲ کد : ۱۵۳۷۲ اینترنت
تعداد بازدید:۹۲۱
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها ، با تاکید بر لزوم حفظ آرامش و فضای منطقی در انتخابات پیش رو گفت: تشکل ها و سایر گروه های فعال در دانشگاه ها، کاندیداها را پای میز ارائه برنامه بکشند و از آنها برنامه هایشان را بخواهند و به شعارهای کلی بسنده نکنند.

تشکل های دانشجویی کاندیداها را پای میز ارائه برنامه بکشند

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها (ماوا)، حجت الاسلام و المسلمین محمد محمدیان در سی وچهارمین نشست مسئولان دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه ها که در مشهد مقدس برگزار شد، در تبیین مفهوم شعار سال 92، حماسه سیاسی -حماسه اقتصادی به آیه 186 سوره آل عمران اشاره کرد و افزود: در این آیه به مشکلات مالی، خطرهای نظامی، جان دادن در راه خدا، جنگ روانی، مباحث سیاسی و اذیت هایی که به مومنان از طرف مشرکان وارد شده اشاره می شود، اما ادامه آیه مهم تر است که با آن حماسه اتفاق می افتد "وَ إِنْ تَصْبِرُوا وَ تَتَّقُوا فَإِنَّ ذلِکَ مِنْ عَزْمِ الْأُمُورِ"یعنی صبر و پایداری کنید و از مرزهای تقوا عبور نکنید و اصول خود را حفظ کنید. این از کارهای بسیار مهم در  وضعیت کنونی کشور  است.

وی در تحلیل وضعیت موجود کشور به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با مسئولان نظام در فروردین ماه امسال اشاره و خاطرنشان کرد: سه نکته مهم در فرمایشات ایشان وجود داشت؛ نکته اول اینکه ایشان فرمودند: راز موفقیت همه شما در حفظ انگیزه های دینی و انقلابی تان است، مراقب باشید که سست نشوید، انقلاب ما جنگ اراده ها بود. همانگونه که امام راحل(ره) با اراده مستحکم خود توانست یک ملت را به قیام وادارد و پیروز شود.

حجت الاسلام محمدیان به فراز دیگری از سخنان رهبرمعظم انقلاب اشاره کرد و افزود: فراز دوم فرمایشات رهبر معظم انقلاب این بود که تدبیر داشته باشید و هرکس در حوزه مسئولیت خودش یک نقشه جامع داشته باشد و بداند که در هر مرحله ای چه خواهد کرد. از این نکته مقام معظم رهبری می توان نتیجه گرفت دارا بودن نگاه کلان و  داشتن برنامه ای بلند مدت می تواند ما را به افق های موفقیت نزدیک تر کند .

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به فراز سوم بیانات رهبر انقلاب درخصوص توکل به خداوند و اعتماد به وعده های الهی گفت: ما به قدری در این سی وچهار سال تحقق وعده های الهی را دیده ایم که حجت برما تمام شده است، مبادا به خدا سوظن داشته باشیم، چراکه طبق آموزه های قرآن اگر به خداوند سوء ظن داشته باشیم ازرحمت او محروم خواهیم شد.

وی در ادامه گفت: در شرایط فعلی کشور نباید موضع ما انفعالی باشد ، بلکه رویکرد ما بایستی فعالانه بوده و از زاویه امید نسبت به آینده و با اعتماد به وعده های الهی  حرکت کنیم. 34 سال  است که با عنایت خداوند، ما از امتحان های مختلف سربلند بیرون آمده ایم.اگر به وعده های بزرگ الهی نظر داشته باشیم  موفق و سربلند خواهیم بود.

حجت الاسلام محمدیان ادامه داد: انقلاب ما همچون یک سیل است که راه خودش را باز کرده و پیش می رود و در این مسیر هیچ بن بستی وجود ندارد؛ تا بحال نیز طی این 34 سال به بن بست نرسیده ایم. البته براساس آموزه های قرآنی اگر زمانی هم به ظاهر با بن بست مواجه شویم با توکل به خدا و امدادهای الهی مشکلات را پشت سر خواهیم گذاشت.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها تصریح کرد: قطار انقلاب در طی این 34 سال هیچگاه از مسیر خود منحرف نشده است. نظام جمهوری اسلامی توانایی بالایی از خود برای مدیریت مشکلات نشان داده و مردم به نظام و رهبر معظم انقلاب اعتماد کامل دارند؛  لذا کسانی که دم از بحران بی اعتمادی می زنند در واقع خودشان دچار بحران بی اعتمادی شده اند نه کشور و مردم.

حجت الاسلام محمدیان با اشاره به برخی آمارهای پیشرفت جمهوری اسلامی در حوزه علم و فناوری و دانشگاه ها از ابتدای انقلاب تاکنون گفت: قبل از انقلاب کمتر از 30 دانشگاه جامع در کشور داشتیم و هم اکنون بیش از 200 دانشگاه جامع در کشور داریم؛ اوایل انقلاب 170 هزار دانشجو داشتیم و اکنون حدود 4 میلیون و نیم دانشجو داریم؛ ابتدای انقلاب حداکثر 5 هزار استاد داشتیم و در حال حاضر بیش از 60 هزار استاد در دانشگاه های کشور مشغول به تدریس هستند. قبل از انقلاب حتی یک شرکت دانش بنیان هم نداشتیم اما هم اکنون 9 هزار شرکت دانش بنیان در کشور در حال فعالیت هستند.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها خاطرنشان کرد: هم اکنون سهم ما در تولید علم در سطح جهانی 2 درصد است و برطبق آمارهایی که مراجع خارجی تا آخر سال 90اعلام کرده اند ایران رتبه 17 علمی دنیا را به خود اختصاص داده است. این در حالی است که قبل از انقلاب در رده بندی علمی جهان هیچ جایی نداشتیم.

حجت الاسلام والمسلمین محمدیان ادامه داد: از جهت تاثیرگذاری سیاسی نیز وضعیت ما در منطقه حائز اهمیت است، حرکت انقلاب ونظام رو به رشد و پیشرفت بوده است، البته ممکن است مشکلاتی وجود داشته باشد که باید با تدبیر از آنها عبور کرد.

وی در ادامه با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری پیش رو اظهار کرد: این دوره مهمترین انتخابات در تاریخ انقلاب نیست، اما به نوعی پیچیده ترین انتخابات خواهد بود، استکبار جهانی با توجه به تجربه فتنه 88 از یک سو و فشار و تحریم های اقتصادی از سوی دیگر؛ دنبال ایجاد بهانه هایی است تا افکار عمومی را از مسائل اصلی غافل کند و تلاش دارد از فرصت انتخابات به نفع مطامع خودش استفاده کند. لذا نیروهای انقلاب در این برهه باید با بصیرت تحرکات دشمن را رصد کنند تا رسانه های وابسته به دشمن نتوانند با سیاه نمایی و دلسرد کردن مردم به  انتخابات خدشه ای وارد کنند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: با توجه به این رویکرد دشمن که البته موضوع تازه ای هم نیست، مسئولان می توانند با همدلی و وحدت بهانه دست دشمنان ندهند و همه توان خود را صرف حل مشکلات مردم و اولویت های کشور نمایند .

حجت الاسلام محمدیان با اشاره به حضور پررنگ و معنادار مردم در راهپیمایی 22 بهمن 91، ابراز امیدواری کرد مردم در انتخابات ریاست جمهوری نیز حماسه سیاسی خلق خواهند کردو گفت: حضور گسترده و جدی مردم در انتخابات مهم ترین راهبرد نظام در انتخابات است، چراکه حضور مردم و مشارکت آحاد ملت در انتخابات، پشتوانه و سرمایه اصلی نظام است که انشاء ا... توطئه های دشمنان را نقش برآب خواهد کرد.

وی با تاکید برلزوم رعایت انصاف و تقوا در نقد عملکرد دولت های گذشته و فعلی اظهار کرد: نباید تنها به ضعف ها و کمبودها پرداخت، بلکه بایستی نقاط قوت و ضعف با رویکردی واقع گرایانه در کنارهم دیده شوند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه خاطرنشان کرد: صیانت از قانون و تاکید بر قانون مداری و حمایت از اصل نظام و آرمان های انقلاب به عنوان یکی از دغدغه های مهم دانشگاهیان درباره کاندیداها و جریان های سیاسی در انتخابات پیش رو می باشد .

حجت الاسلام و المسلمین محمدیان بر لزوم حفظ آرامش و فضای منطقی در انتخابات تاکید کرد و گفت: تشکل ها و سایر گروه های فعال در دانشگاه ها کاندیداها را پای میز ارائه برنامه بکشند و از آنها برنامه هایشان را بخواهند و به شعارهای کلی بسنده نکنند .

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها؛ انتخابات را فرصت مناسبی برای رشد سیاسی دانشگاهیان برشمرد و تصریح کرد: انتخابات برای تشکل های دانشجویی یک گردنه محسوب می شود که بایستی تشکل ها از آن به سلامت عبور کنند و مراقبت نمایند که موجودیت و انسجام تشکل فدای یک انتخابات نگردد.

 

وی در پایان تصریح کرد: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها با دعوت از تمامی دانشگاهیان برای حضور فعال و تاثیرگذار در انتخابات ریاست جمهوری وهمچنین با حمایت از همه برنامه هایی که در دانشگاه ها برای هرچه باشکوهتر برگزار شدن انتخابات انجام می گیرد . در عین حال از هیچ کاندیدای مشخصی طرفداری نمی کند و همچنین از جریانات سیاسی طرفداران کاندیداها نیز جانبداری نخواهد کرد .


نظر شما :