رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان نهاد : آغاز ثبت نام عتبات دانشگاهیان از ۱۷ اردیبهشت(۱۸-۲-۹۲)

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۳:۰۵ کد : ۱۵۳۷۳ اینترنت
رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها از آغاز ثبت نام عتبات دانشگاهیان از ۱۷ اردیبهشت ماه خبر داد.

آغاز ثبت نام عتبات دانشگاهیان از 17 اردیبهشت

حجت الاسلام سید محمدرضا فقیهی اظهار کرد: ششمین دوره اعزام دانشگاهیان به عتبات از 17 تا 24 اردیبهشت

در سایت لبیکستاد عمره و عتبات دانشگاهیان انجام می شود .

وی  اضافه کرد: 27 اردیبهشت مراسم قرعه کشی از ثبت نام کنندگان در سایت لبیک انجام شده و 28 اردیبهشت اسامی افرادی که در قرعه کشی انتخاب شده اند در این سایت معرفی خواهد شد .

حجت الاسلام فقیهی در ادامه تصریح کرد: زمان اعزام کاروان های دانشجویی این دوره به عتبات عالیات از 20خرداد آغاز و تا 12 تیر ماه سال جاری ادامه دارد.

به گفته وی، روزانه 2 کاروان از دانشگاهیان به این سفر معنوی اعزام می شوند که تا پایان مهلت مقرر 48 کاروان به عتبات می روند .