آزمون مرحله نهایی خطبه غدیردردانشگاه کاشان برگزارشد (۲۱-۲-۹۲)

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۲۰:۵۰ کد : ۱۵۳۷۹ نهاد
مرحله نهایی شامل دوبخش کتبی و شفایی می باشد که ازمجموع ۲۵۰ نفر شرکت کننده در آزمون ۲۳ نفر توانستند به مرحله نهایی راه پیداکنند وبه رقابت بپردازند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه درحاشیه برگزاری این آزمون گفت : مسابقه کتابخوانی سروش آفتاب که شامل حفظ ومفاهیم خطبه غدیر می باشد در چهار مرحله برگزارو در هرمرحله از بخشی از کتاب آزمون گرفته شد.

حجت الاسلام والمسلمین عباس خادمیان افزود: مرحله نهایی شامل دوبخش کتبی و شفایی می باشد که ازمجموع 250 نفر شرکت کننده در آزمون 23 نفر توانستند به مرحله نهایی راه پیداکنند وبه رقابت بپردازند.

خادمیان درادامه بیان داشت : هدیه ویژه مرحله نهایی ، برات کربلاست برای تمام کسانی که نمره آنها بین 18 تا 20 شود. افرادی که نمره آنها بین 16 تا 18 باشد نائب الزیاره همه شرکت کنندگان در زیارت امام رئوف خواهند بود.

لازم به ذکر است مرحله نهایی در روز پنج شنبه 19/2/92 در مسجد دانشگاه برگزار شد و اسامی برندگان به زودی از طریق سایت http://ghadir.kashanuni.ir اعلام می گردد.