جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه کاشان(۲۳-۲-۹۲)

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۸:۴۹ کد : ۱۵۳۹۰ اینترنت
مراسم جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه کاشان در تالار فیض دانشگاه به همت مدیریت فرهنگی برگزار شد.

این مراسم با تلاوت آیاتی از کلام الله نور توسط دانشجوی ممتاز آقای حامد مالکی (نفر برگزیده مسابقات قرآنی دانشجویان منطقه 4 کشور) آغاز و با سخنرانی ریاست محترم دانشگاه و نیز مسئول محترم دفتر نهاد رهبری دانشگاه ادامه یافت.

دکتر عباس کتابی، در سخنان خود ضمن خیر مقدم به همراهان و والدین ایشان برای دانشجویان آروزی موفقیت در تمامی مراحل زندگی را نمود.

این مراسم با اجرای برنامه های متنوع از جمله مسابقه حضوری و اهدای هدیه نقدی، اجرای موسیقی زنده و نمایش هنری سایه بازی و اهدای لوح تقدیر به همراه تندیس دانش آموختگی به دانشجویان ممتاز هر رشته همراه بود.