شرکت در انتخابات تجدید عهد با ولی زمان و مقام ولایت فقیه است(۲۳-۲-۹۲)(۲۴-۲-۹۲)

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۴:۱۴ کد : ۱۵۳۹۴ نهاد
خادمیان گفت : از آنجاکه شرکت در انتخابات تضمین کننده نظام است پس حضور لازم و واجب است . و با توجه به اینکه شرکت در انتخابات واجب است پس اشتقال یقینی برائت یقینی می خواهد لذا باید هم شرکت کرد هم درست و صحیح فرد اصلح را انتخاب کرد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در جمع دانشگاهیان دانشگاه کاشان ودر آستانه فرارسیدن یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفتند: باید همیشه مواظب بودتادر تصمیم گری ها از بصیرت الهی بهره گرفت.

حجت الاسلام والمسلمین عباس خادمیان با توجه به آیه 104 سوره انعام بیان داشت:با توجه به اینکه بر هر مومنی لازم است با امام زمان خود در همه مسائل عهد و پیمان ببندد و درعصر غیبت این عهد با حضرت مهدی (عج) می باشد.

وی افزود: با عنایت به اینکه عهدوپیمان در این زمان به شکل های مختلف در عرصه سیاسی پذیرفته شده است، شرکت درانتخابات هم یکی از انواع عهدوپیمان هایی است که بایستی با ولی فقیه و امام زمان بسته شود. پس هرایرانی مسلمانی باید دراین صحنه حضور داشته باشد تا بتواند عهد خود را تجدید بخشد واین در حالتی است که به گفته بزرگان حفظ نظام اسلامی از اوجب واجبات است .

وی در ادامه افزود: یکی از اصولی که رهبری تاکید می کند رقابت انتخاباتی منطبق با نظام اسلامی است.لذابایستی مردم در نظرداشته باشند که اگرنحوه تبلیغات کاندیداها با تشریفات و با الگوی غربی و سکولاراست این نوع ریاست جمهوری به درد نظام اسلامی نمی خورد .

ایشان در پایان گفت : باید توجه داشت که حیطه اختیارات ریاست جمهوری محدودبه آنچه در قانون اساسی تعریف شده می باشد. باید مواظب بود که افراد کاندیدا قول و وعده بیش از حد ندهد. رئیس جمهور، رئیس مجلس نیست ، رئیس خبرگان رهبری نیست. رئیس جمهور رهبر کشور نیست پس باید در انتخابات اصلح مراعات اصول اصل شناسی و حدود شناسی انجام پذیرد.