دانشگاه کاشان آماده برگزاری مراسم اعتکاف (۳۰-۲-۹۲)

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۵:۴۷ کد : ۱۵۴۰۲ بدون دسته‌بندی
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری از آمادگی دانشگاه برای برگزاری مراسم اعتکاف ایام البیض ماه رجب ویژه دانشجویان خبرداد.

حجت الاسلام والمسلمین عباس خادمیان گفت :این مراسم که درمسجد دانشگاه برگزار می شود با توجه به قرارگرفتن در ایام امتحانات پایان ترم با استقبال پرشور دانشجویان روبرو شده است.

وی افزود: تاکنون حدود 260نفر از دانشجویان خواهر وبرادر برای شرکت در این مراسم ثبت نام کرده اند که شروع پذیرش آنها از پنج شنبه ساعت 22 همزمان با برگزاری شادیانه شب میلاد امیرالمومنین علی (ع) می باشد.

خادمیان تصریح کرد: برنامه های فرهنگی مذهبی شامل مناجات ،حلقه های معرفت ،قرائت دسته جمعی قرآن،بیان احکام ،مشاوره وسخنرانی با موضوعات مختلف معرفتی برای ایام اعتکاف پیش بینی شده است.

لازم به ذکر است این سنت حسنه هر ساله در ایام البیض در مسجد دانشگاه برگزار می گردد.