شیطان بر فردی که چشم انداز ندارد مسلط می شود(۴-۳-۹۲)

۰۴ خرداد ۱۳۹۲ | ۲۱:۲۸ کد : ۱۵۴۰۵ نهاد
حجت الاسلام والمسلمین قانع در جمع دانشجویان معتکف دانشگاه کاشان داشتن چشم انداز در زندگی اجتماعی و سیاسی را کلید موفقیت عنوان کرد و افزود :

آفات این چشم انداز شامل تشتت آراء و سرگردانی فرهیختگان ، گرایش آنان به تفکرات رایج ،تغییر جهت و تسلط دشمنان و تصمیم گیری آنها می باشد.

ایشان افزود :کشورهای جهان سوم به دلیل نداشتن چشم انداز دچار همین آفات می شوند.ازطرفی انسان در زندگی شخصی و اجتماعی خود چشم انداز نیاز دارد .آرزوها و شناخت انسان نسبت به آنها ست که او را می سازد.

استاد حوزه و دانشگاه بیان کرد : باید به آثار کالاها و اشیائی که مورد استفاده است دقت کنیم .همانطور که قرآن می فرماید به طعامت نظرکن ، مطمئنا این دقت شامل غذای روح هم می شود.

قانع در پایان گفت:بازگشت به تعالیم ساده مانند صله رحم وحضور در جمع مومنان مانند حضور در هیئت ها و دفاع در مقابل حمله ها از طریق همبستگی از جمله راههای مقابله با این آسیبهاست.

لازم به ذکر است حدود300نفر از دانشجویان از سحرگاه 13رجب در مسجد دانشگاه کاشان معتکف شده اند.