اگر اهل دعا خواندن نباشی خداوند هیچ ارزشی برای شما قائل نیست(فرقان –آیه ۲۷)(۵-۳-۹۲)

۰۵ خرداد ۱۳۹۲ | ۱۹:۳۷ کد : ۱۵۴۰۷ نهاد
حجه الاسلام ابراهیمی در جمع دانشجویان معتکف دانشگاه کاشان در باب تفاوت های دعا و خواستن حاجت بحثی را آغاز کرده و سعی بر این دارد در فرصت اعتکاف دانشجویان را با مراحل استجابت دعا و راههای آن آشنا سازد.

ایشان با طرح مسئله دعا و تعریف آن اولین مرحله در دعاراتوصیف خداوند با اسماءخودعنوان کرد و اهل بیت علیه السلام را از جمله افرادی که می توانند ما را با این اسماء آشنا سازند معرفی کرد. ابراهیمی صحیفه سجادیه امام سجاد (ع) و دعاهایی که در مفاتیح الجنان شیخ عباس قمی ذکر شده و آیاتی از قرآن که با ربنا آغاز می شود را نیز از جمله منابع تاکیدی در این مورد معرفی کردند. در ادامه ایشان باذکر حدیثی از امام صادق (ع) علت بدا (تغییر سرنوشت)انسان را دوری از دعا و اهل دعا نبودن عنوان کرد. استاد حوزه و دانشگاه در پایان گفت :میدانید چه زمانی مشکلات و بلاها کوتاه می شوند؟زمانی که به دل شما الهام می شودکه دعا کنید و شرط مهم آن انس با دعاست. لازم به ذکر است مراسم معنوی اعتکاف با حضور 300 نفر از دانشجویان از سحر گاه 13 رجب در مسجد دانشگاه کاشان در حال برگزاری است.