برگزاری نمایشگاه عکس دستاوردهای انقلاب اسلامی و معیارهای انتخاب فرد اصلح در انتخابات(۱۱-۳-۹۲)

۱۱ خرداد ۱۳۹۲ | ۱۶:۳۹ کد : ۱۵۴۱۴ نهاد

به گزارش بچه های مسجد هم زمان با قرارگرفتن در ایام تبلیغات کاندیداهای ریاست جمهوری وتبلیغات سوء رسانه های بیگانه دراین زمینه ؛ نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی والگوی اسلامی ایرانی پیشرفت وهمچنین نمایشگاهی با موضوع شاخصه های انتخاب فرد اصلح در جریان انتخابات با توجه به بیانات مقام معظم رهبری در فضای دانشکده های دانشگاه کاشان برگزار شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در حاشیه برگزاری نمایشگاه تصریح کرد: این نمایشگاه شامل عکس وپوسترهای پیشرفت های علمی در زمینه های ؛ فناوری ، انرژی هسته ای ،پزشکی،نانووبسیاری موارد دیگر است.

حجت الاسلام خادمیان در ادامه افزود:ایران اسلامی به همت وتلاش دانشمندان ومحققان در تمام زمینه های علمی با وجود توطئه های دشمنان روز به روز به قله های پیشرفت نزدیک می شود.

وی هدف از برگزاری این نمایشگاه را خنثی کردن توطئه های دشمنان انقلاب دانست و بیان کرد:برپایی این چنین نمایشگاه ها موجب افزایش بصیرت قشر فرهیخته کشور و آشنایی با دستاوردهای انقلاب اسلامی ومعیارهای انتخاب فرد اصلح در انتخابات می باشد.