حضور افراد واجد شرایط در پای صندوق های رای، واجب عینی است.

۲۱ خرداد ۱۳۹۲ | ۱۳:۵۳ کد : ۱۵۴۲۳ دانشگاه
آیت الله عبدالنبی نمازی در جمع استادان دانشگاه کاشان در سری جلسات فقه سیاسی، با اشاره به توطئه ها و تبلیغات دشمنان علیه نظام جمهوری اسلامی برای عدم حضور مردم در پای صندوق های رای اظهار داشت: حضور افراد واجد شرایط در پای صندوق های رای، واجب عینی است.
حضور افراد واجد شرایط در پای صندوق های رای، واجب عینی است.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان، حضور مردم در انتخابات را واجب عینی دانست و گفت: تاثیر حضور و مشارکت حداکثری مردم ایران در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا، از بمباران کردن کاخ سفید واشنگتن بیشتر است.

وی، انتخابات را یک فریضه و واقعه سیاسی دانست و افزود:  برای برگزاری انتخابات سالم و بدون دغدغه، بایستی عنصرهای فقه انتخاباتی، اخلاق انتخابات و قانون انتخاباتی رعایت شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری، رعایت اخلاق انتخاباتی را توسط نامزدها، ستادها، هواداران و رای دهندگان لازم دانست و خاطر نشان کرد: نامزدها بایستی فضایل اخلاقی را مورد توجه و از رذائل اخلاقی پرهیز کنند.

وی، تکریم و به نفع همدیگر کنار رفتن نامزدها را از جمله فضایل عنوان کرد و افزود: دیگران را تخریب کردن و خلاف واقع گفتن نامزدها از جمله رذائل اخلاقی انتخابات به شمار می رود.

آیت الله نمازی، به رعایت عنصر دیگر، قانون انتخابات تاکید کرد و بیان داشت: رعایت قانون انتخابات توسط رای دهندگان و رای گیرندگان در عرصه سیاست داخلی و سیاست خارجی بازتاب گسترده ای  دارد.

امام جمعه کاشان، با اشاره به تحریم های سیاسی، اقتصادی و تهدیدهای دشمنان افزود: اقتدار مردم نظام جمهوری اسلامی ایران، تضمین کننده نظام جمهوری اسلامی و ضعف دشمنان می شود.

وی خاطر نشان کرد: کسانی که در توان خود می بینند که بتوانند مسایل و مشکلات نظام را در این بحران مدیریتی، بحران اقتصادی و تهاجم فرهنگی سامان دهی کنند و قدرت، دانش، تجربه و شجاعتش را داشته باشند بر آنها واجب است نامزد ریاست جمهوری شوند و افرادی که در خود این توان را نمی بینند بایستی صحنه را ترک و عقب نشینی کنند.

آیت الله نمازی یادآورشد: اگر بخواهیم به دروازه تمدن برسیم بایستی در نظام های آموزشی، حوزه های علمیه و دانشگاه ها تجربه فرا گیریم تا برای مدیریت و اداره کشور به جایی برسیم که مسئولان همدیگر را احترام و تکریم بگذارند و یکدیگر را تخریب نکنند.