مصلاهای نماز جمعه بهترین راه مبارزه با بحران های اخلاقی است

۰۴ تیر ۱۳۹۲ | ۰۸:۴۸ کد : ۱۵۴۳۸ نهاد
نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان گفت:تقویت بنیه اعتقادی جوانان با حضور در نماز جمعه و جماعات، آنها را در برابر حملات و هجمه های فرهنگی دشمن بیمه می کند.
مصلاهای نماز جمعه بهترین راه مبارزه با بحران های اخلاقی است

آیت الله عبدالنبی نمازی یکشنبه شب در جشن ولادت باسعادت حضرت صاحب الزمان مهدی موعود (عج) در مصلای بزرگ بقیه الاعظم این شهر اظهار داشت: سران و رهبران کشورهای اروپایی در اداره کشورها ناتوان شده و ملتها علیه آنها قیام کرده اند.

وی افزود: بحران اقتصادی، کشورهای غرب و شرق را فراگرفته و اقتصاد این کشورها را از بین برده است.

او خاطر نشان کرد: مردم از دولتها مأیوس شده اند و کشورهای عضو اتحادیه اروپا یکی پس از دیگری در حال سقوط اقتصادی هستند.

عضو ارشد جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، ساماندهی مسایل فرهنگی جامعه را یکی از نیازهای مهم کشور دانست و به جوانان توصیه کرد: مصلاهای نماز جمعه بهترین راه مبارزه با بحران های اخلاقی است.

وی با تبریک سالروز ولادت خجسته حضرت مهدی (عج)، مصلاهای نماز جمعه را میعادگاه یاران حضرت ولی عصر (عج) عنوان کرد و گفت: جوانان باید به شرکت در نماز جمعه تشویق شوند.

آیت الله نمازی یادآور شد: تقویت بنیه اعتقادی جوانان با حضور در نماز جمعه و جماعات، آنها را در برابر حملات و هجمه های فرهنگی دشمن بیمه می کند.