اعضای هیات امنای دانشگاه کاشان از سوی وزیر علوم منصوب شدند

۰۲ مرداد ۱۳۹۲ | ۱۰:۲۲ کد : ۱۵۴۵۹ دانشگاه
رییس دانشگاه کاشان گفت: با توجه به استقلال هیات امنای این دانشگاه از هیات امنای دانشگاههای منطقه اصفهان، از سوی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری اعضای هیات امنای دانشگاه کاشان منصوب شدند.
اعضای هیات امنای دانشگاه کاشان از سوی وزیر علوم منصوب شدند

دکتر عباس کتابی اظهار داشت: اعضای حقیقی این هیات امناء آقایان دکتر سید جواد ساداتی نژاد (معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم)،علی سعیدی(خیر و عضو ستاد توسعه دانشگاه)، عباسعلی منصوری( نماینده محترم مردم شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی)، حجت الاسلام و المسلمین علی احتشام(امام جمعه موقت شهرستان کاشان و استاد حوزه و دانشگاه)، دکتر مجید قاسمی (استاد دانشگاه خواجه نصیر طوسی) و دکتر عباس زراعت(استاد حقوق دانشگاه کاشان) می باشند.

وی خاطر نشان کرد: اعضای حقوقی این هیات امنا نیز ، وزیر علوم تحقیقات و فناوری(رییس هیات امناء)، رییس دانشگاه کاشان (دبیر هیات امنا) و معاون وزیر و رییس مرکز هیات های امناء و هیات های ممیزه(عضو هیات امنا) معرفی شدند.

رییس دانشگاه کاشان یادآورشد: هیات امنا بالاترین مرجع تصمیم سازی و سیاستگذاری در هر دانشگاه می باشد.

دکتر کتابی، تصویب آئین‌نامه‌های داخلی، تصویب سازمان اداری دانشگاه، بررسی و تصویب بودجه دانشگاه، تصویب بودجه تفصیلی، تصویب نحوه وصول درآمدهای اختصاصی و مصرف آن، تعیین حسابرس و خزانه‌دار، تصویب آیین‌نامه‌های مالی و مالیاتی و تصویب مقررات استخدامی اعضای هیات علمی و غیر هیات علمی را از جمله وظایف و اختیارات هیات امناء ذکر کرد.