دعا برای فرج امام زمان(عج) و سربلندی نظام اسلامی در راس مناجات ماه رمضان قرار گیرد

۰۷ مرداد ۱۳۹۲ | ۰۹:۳۶ کد : ۱۵۴۶۵ اینترنت
حجت‌الاسلام محمدیان دعا برای فرج امام زمان(عج) و سربلندی نظام اسلامی را اصلی‌ترین محوری دانست که مسلمانان در ماه مبارک رمضان باید بر آن تاکید داشته باشند.

دعا برای فرج امام زمان(عج) و سربلندی نظام اسلامی در راس مناجات ماه رمضان قرار گيرد

جلسه 37 ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی كشور در محل دبيرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.
در ابتدای اين جلسه حجت‌الاسلام والمسلمين محمد محمديان، رئيس نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری با اشاره به ميلاد با سعادت امام حسن مجتبی(ع) و نزديك شدن به شب‌های پرفيض و بركت قدر، گفت: نقش اين شب مهم در رقم خوردن سرنوشت انسان‌ها مستلزم توجه بيشتر به اين شب گرانقدر است.
وی بخش مهمی از صحبت‌های خود را به سوره قدر و شأن نزول آن اختصاص داد و تصريح كرد: وقتی كه جايگاه سوره مباركه قدر در معارف اهل بيت(ع) را مورد توجه قرار دهيم، متوجه می‌شويم كه چقدر موضوع شب قدر در معارف اهل بيت(ع) دارای اهميت است.
حجت‌الاسلام محمديان ادامه داد: نگارش بسياری از كتب علمی مانند جواهرالكلام و الميزان در شب قدر به پايان رسيده است و اين موضوع مبين اين نكته مهم است كه در اين شب مهم موضوع تفكر و كار علمی يك عبادت بزرگ محسوب می‌شود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پايان سخنان خود جايگاه دعا و راز و نياز به درگاه الهی را محور سخنان خود قرار داد و گفت: بايد در ادعيه خود در اين شب مهم حاجات همه مسلمين و در رأس آنها تعجيل در فرج حضرت صاحب الزمان(عج) و سربلندی نظام اسلامی را مورد توجه جدی قرار دهيم.
در ادامه جلسه ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی كشور، محمدرضا مخبر دزفولی دبير شورای عالی انقلاب فرهنگی به سخنرانی پرداخت.
وی با اشاره به برخی از تبليغات جهت دوره‌های آموزش عالی غيرمجاز بر لزوم دفاع از حريم علمی و پژوهشی كشور توسط نهادهای ذی‌ربط تاكيد كرد.
رئيس ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی افزود: برای اجرايی شدن 224 اقدام ملی نقشه جامع علمی كشور بايد از ظرفيت همه دستگاه‌ها استفاده شود و با توجه به ظرفيت بخش‌های مختلف كشور اجرايی شدن اين اقدامات ملی نقشه جامع علمی بايد به اين دستگاه‌ها محول شود.
  حجت‌الاسلام محمديان:
عضو پيوسته فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ايران ادامه داد: بار اجرای نقشه جامع علمی كشور بر دوش همه ماست و بايد با استفاده بهينه از توانايی‌های همه دستگاه‌ها و رعايت سلسله مراتب نظام اداری اين سند مهم اجرا شود.
در ادامه نشست منصور كبگانيان، قائم مقام ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی كشور در خصوص دستور اين جلسه گفت: در جلسه امروز ماده واحده نحوه همكاری مركز همكاری‌های فناوری رياست جمهوری در دستور كار قرار داشت.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: بعد از بحث و بررسی اعضا مقرر شد شرح وظائف مركز همكاری‌های فناوری رياست جمهوری در راستای اجرای نقشه جامع علمی كشور مورد بررسی بيشتر قرار گيرد.
وی افزود: استفاده از همه توانايی‌ها و ظرفيت‌های كشور برای اجرای نقشه جامع علمی كشور برنامه‌ريزی بيشتری را مطالبه می‌كند و ستاد راهبری نقشه جامع علمی كشور مصمم به انجام اين وظيفه مهم است.