مراسم عزاداری شهادت امام جعفر صادق(ع) در مسجد دانشگاه کاشان برگزار شد

۱۱ شهریور ۱۳۹۲ | ۲۱:۳۳ کد : ۱۵۴۸۱ بدون دسته‌بندی
مراسم عزاداری و سوگواری امام جعفر صادق(ع) با حضور اساتید وکارمندان با سخنرانی حجت الاسلام الهی منش ،از اساتید حاضر در طرح ضیافت اندیشه اساتید در مسجد دانشگاه کاشان برگزار شد.
مراسم عزاداری شهادت امام جعفر صادق(ع) در مسجد دانشگاه کاشان برگزار شد

به گزارش پايگاه اطلاع رساني نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه كاشان ، مراسم عزاداري و سوگواري امام جعفر صادق(ع) با حضور اساتيد وكارمندان با سخنراني حجت الاسلام الهي منش ،از اساتيد حاضر در طرح ضيافت انديشه اساتيد در مسجد دانشگاه كاشان برگزار شد.

حجت الاسلام الهي منش در اين مراسم به اوضاع ويژه دوران امام صادق(ع) اشاره كرد و بيان داشت: ايشان با تأسيس حوزه هاي علميه به تبيين ابعاد مختلف مذهب تشيع پرداخت و شاگرداني را در علوم متنوع از جمله، فقه، اصول، فلسفه، كلام، طب، فيزيك و شيمي تربيت كرد.

استاد طرح ضيافت انديشه اساتيد در دانشگاه اظهار داشت : از كمالات اخلاقي بارز امام صادق (ع) داشتن روحيه گذشت واحسان وكظم غيظ مي باشد و چنانچه مابخواهيم به اين كمالات دست پيداكنيم بايستي معرفت وشناخت خود رانسبت به هستي و خالق خود تقويت كنيم.

حجت الاسلام الهي منش به ويژگي هاي امام صادق(ع) اشاره كرد و بيان داشت:اما م صادق عليه السلام نيز همچون، ديگر ائمه هدي، مصداق روشن انسان كامل و نمونه عالي گذشت و خيرخواهي بودند.

مدير گروه رشته تصوف و عرفان اسلامي دانشگاه اديان و مذاهب قم افزود: امام صادق (ع) دوش به دوش نهضت عظيم علمي و انقلاب فرهنگي، در هر فرصتي به طاغوت زدايي پرداخت. اوهرگز تسليم طاغوت هاي عصرش نشد، بلكه همواره با آنها در ستيز بود و سرانجام در همين راستا او را شهيد كردند.

وي در پايان افزود: منصور، عاقبت بعد از چند بار تصميم براي قتل امام، بالاخره اقدام عملي براي شهادت ايشان انجام داد و در سال 147 هجري امام را به شهادت رسانيد. بدين سان يكي از مظلوم ترين امامان شيعه به زهر كينه ي منصور به ديدار حق شتافت.

مداحي مداح اهل بيت، ذكر مصيب شهادت امام صادق(ع) و مراسم سينه زني و پذيرايي ناهار از ديگر برنامه هاي شهادت اين امام همام بود.

لازم به ذكر است طرح ضيافت اساتيد با حضور حدود 130نفر از اساتيد دانشگاه كاشان از روز شنبه 9/6/92  در دانشگاه كاشان آغاز شده است.