تواضع درمان کننده غالب دردهای اخلاقی ،سیاسی و فرهنگی مدیران است

۲۵ شهریور ۱۳۹۲ | ۱۲:۲۱ کد : ۱۵۴۹۶ نهاد
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان فرا رسیدن دهه پر و خیر و برکت کرامت که با میلاد حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها) آغاز و با میلاد هشتمین اختر آسمان امامت و ولایت حضرت علی ابن موسی الرضا (علیه السلام ) به پایان میرسد را به همه اساتید ،کارمندان و دانشجویان دانشگاه تبریک گفت .
تواضع درمان کننده غالب دردهای اخلاقی ،سیاسی و فرهنگی مدیران است

حجت الاسلام و المسلمین عباس خادمیان به روایتی از امام هشتم شیعیان در باب تواضع اشاره کردند و افزودند: امام رضا (ع) می فرمایند: تواضع یعنی آنچنان که دوست داریم دیگران با ما برخورد کنند با آنها همانطور برخورد کنیم.

وی در ادامه  اظهار کرد: مرتبه اول تواضع آن است که هنگام ملاقات با یکدیگر به هم سلام کنیم. در جامعه ما احترام وتواضع در حوزه های مختلف سیاسی، فرهنگی و اجتماعی کم رنگ شده است ومسئولین بایستی دقت کننددر جایگاه مسئولیت بازیردستان خود طوری رفتار کنند که اگرزمانی خوددر مقام زیر دست قرار گرفتند انتظار داشته باشند با آنها برخورد شود.

خادمیان احساس غرور و تکبر را یکی از آسیب های مسئولیت ها دانست و با اشاره به روایتی از امام صادق(ع) که می فرمایند: نزدیکترین افراد به خداوند، متواضع ترین آنها هستند افزود: دعای انسان متکبر مستجاب نمی شود و زندگانی بابرکتی ندارد.

ایشان گفت : به نظر می رسد مشکل اصلی جامعه ما در بعد اخلاقی، سیاسی و فرهنگی نبود تواضع است ، چرا مسئولین تا عوض می شود قبلی ها را تخریب می کنند و این چه غروری و تکبری است که به افراد جرئت می دهد به وسیله آن حریم دیگران را بشکنند . مسئولین باید دقت داشته باشند که پایبند به مقام وقدرت خود نباشند زیرا خواه ناخواه زمانی فرد دیگری جایگزین آنها می شود.

وی در پایان با اشاره به در سهایی که می توان از این روایت امام رضا (ع) گرفت به همه دانشگاهیان توصیه کرد: سعی کنیم محیط کارودرس را با تواضع ،صمیمیت و محبت همراه کنیم تا رحمت الهی شامل حال ما شود.