آغاز به کار کارگاه آموزشی دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه کاشان

۰۵ مهر ۱۳۹۲ | ۰۹:۵۳ کد : ۱۵۵۰۶ نهاد
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، ولایت را  اندیشه و مکتب معرفی و تمسک به ولایت را مهم اعلام کرده و افزودند: به نظر ولایت فقیه در مورد دانشگاه دقت کنیم و بعد نقش آفرینی کنیم.
آغاز به کار کارگاه آموزشی دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه کاشان

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفترنهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان حجت الاسلام والمسلمین خادمیان در مراسم افتتاحیه کارگاه ، ضمن خیر مقدم به دانشجویان فعال فرهنگی و افسران جوان جنگ نرم، به اهمیت این نشست¬ها و کارگاه¬ها در پیشبرد فعالیت فرهنگی پرداخت و هدف از فعالیت فرهنگی را اطاعت ازخداوند دانست .

حجت الاسلام والمسلمین عباس خادمیان با بیان اینکه هدف از برگزاری این کارگاه¬ها آماده¬¬سازی دانشجویان فعال فرهنگی برای یاری امام زمان(عج) می¬باشد، از فعالین فرهنگی خواست، کاری کنیم تا حضرت مهدی (عج ) از ما راضی باشند.

وی به عنوان توصیه به فعالین فرهنگی گفت: دانشجویان دو نوع سازندگی در دانشگاه دارند، علمی و اخلاقی؛ که باید مراقب آسیب¬هایی که از بی¬توجهی به این دو مورد به وجود می¬آید، باشند.
لازم به ذکر است به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان ،کارگاه آموزشی دانشجویان فعال فرهنگی با حضور 80 نفر از فعالین کانون ها و تشکل های دانشجویی به مدت دو روز (چهارم و پنجم مهرماه 92) در پژوهشکده اسانس قمصر دانشگاه در حال برگزاری است.