ابتدایی ترین امر برای فعالیت در تشکیلات فرهنگی داشتن عزم و اراده قوی برای کار است
دکتر حسین عرب اسدی تصریح کرد : ابتدایی ترین امر برای فعالیت در تشکیلات فرهنگی داشتن عزم و اراده قوی برای کار است و عزم به معنای اقدام جدی است وبرای اقدام بایستی هزینه کرد. اولین هزینه در هراقدام وقت است. دومین هزینه مال ،هزینه سوم جان است وهزینه چهارم آبروست.
وی با اشاره به حدیث حضرت علی (ع) که می فرمایند : "ارزش هر کس به اندازه اراده هایی است که دارد" افزود : خداوند وعده داده است که وقتی کسی را دوست دارد تمام اراده اش را برای پیشرفت و پشتیبانی ایشان صرف می شود .
دكتر عرب اسدي در ادامه گفت : نقطه مهم در تشکیلات آرایش منظم است به معنی اینکه کار فرهنگی باید شکل و ظاهر داشته باشد . نظم داشتن یعنی تقسیم کار ، یعنی معلوم باشد هر کس چه مسئولیتی دارد .
مدرس دانشگاه امام صادق (ع) سم مهلک تشکیلات را شکاف افتادن بین افراد مجموعه دانست و افزود: ما در تشکیلات اختلاف سلیقه داریم نه اختلاف عقیده ، تمام اختلاف سلیقه ها را می توان تحمل کنیم و بایستی جذب حداکثری و دفع حداقلی جزو مبانی کار ما باشد .
جانشین سابق فرمانده بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) با اشاره به ناتوانی فرهنگی دشمن گفت : در جبهه فرهنگی باید تقسیم کار باشد . با الهام گرفتن از الگوهای حاضر در دفاع مقدس همچون شهيدان حسن باقری، همت ، کاوه و ... می توان بهترین برنامه ریزی را داشت و با بهره گیری از نیروهای موجود و با حسن تدبیر آنها را در جهت فعالیت های فرهنگی دانشجویی مدیریت کرد.
دكتر عرب اسدی محورهاي کارهای فرهنگی را به ترتیب نگاه ، حرکات ، فکر و قلب دانست و افزود : در عملیات فرهنگی شما هدف گیری نمی کنید بلکه هدف گیری می شوید یعنی باید کاری بکنید که کسی که می خواهد جذب شود شما را بپذیرد.
لازم به ذکر است به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان ،کارگاه آموزشی دانشجویان فعال فرهنگی با حضور 80 نفر از فعالین کانون ها و تشکل های دانشجویی به مدت دو روز (چهارم و پنجم مهرماه 92) در پژوهشکده اسانس قمصر دانشگاه برگزار شد .
نظر شما :