موفقیت دانشجویان دانشگاه کاشان در جشنواره سراسری قرآن کریم

۱۵ مهر ۱۳۹۲ | ۱۳:۲۲ کد : ۱۵۵۲۳ دانشگاه
موفقیت دانشجویان دانشگاه کاشان در جشنواره سراسری قرآن کریم

مدیر امور فرهنگی دانشگاه کاشان، از موفقیت دو دانشجوی این دانشاگه در بیست و هشتمین دوره جشنواره سراسری قرآن کریم دانشجویان کشور خبر داد.

دکتر محمدرضا ذوقی افزود: در این دوره از مسابقات خانم طالبیان در رشته حفظ کل قرآن کریم موفق به کسب رتبه اول و آقای محمد حسین قنبری در رشته خوشنویسی حائز رتبه دوم در بین دانشجویان شرکت کننده از سراسر کشور گردید.

وی خاطر نشان کرد: این دوره از مسابقات در بخش های شفاهی،کتبی،پژوهشی ،ادبی و هنری برگزار شد.

وی اظهار داشت: این دوره از جشنواره بیش از 330 دانشجو از 78 دانشگاه در سه رشته حفظ، قرائت و آزمون کتبی مفاهیم قرآن به رقابت پرداختند.

بیست و هشتمین دوره مسابقات قرآنی دانشجویان کشور 9 الی 12 مهرماه جاری در دانشگاه علامه طباطبایی تهران ادامه داشت.