حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری میهمان سومین جلسه شب حیات دانشگاه کاشان

۱۷ مهر ۱۳۹۲ | ۱۷:۱۸ کد : ۱۵۵۳۱ نهاد
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه درگفتگو با پایگاه اطلاع رسانی دفتر نهاد اظهار داشت : هدف از برگزاری این مراسم ارتقای سطح معنوی دانشجویان است .
حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری میهمان سومین جلسه شب حیات دانشگاه کاشان

حجت الاسلام والمسلمین عباس خادمیان افزود: بخش شهدایی این برنامه با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمد مهدی ماندگاری عضو هیات امنای موسسه روایت سیره شهدا در کنار قبور شهدای گمنام دانشگاه برگزار می شود.

وی در ادامه گفت: شب حیات یک شب زنده داری معرفتی دانشجویی است که شامل برنامه های فرهنگی مذهبی متنوعی از جمله: قرائت زیارت آل یاسین و مناجات با امام زمان، قرائت دسته جمعی قرآن با حضور قاریان برجسته شهر، تدبر در دعاهای صحیفه سجادیه  با حضور حجت الاسلام ابراهیمی ، خلوت با محبوب ، مناجات امیرالمومنین وتوزیع سحری همراه است .

خادمیان اظهار داشت : : این مراسم که درمسجد دانشگاه برگزار می شود و تاکنون حدود 300 نفر از دانشجویان خواهر وبرادر برای شرکت در این مراسم ثبت نام کرده اند.

لازم به ذکر است برنامه شب حیات از ساعت23:30 تا اذان صبح در دوبخش که بخش ابتدایی سر مزار شهدای گمنام و بخش دوم در مسجد دانشگاه کاشان برگزار می شود.