برگزاری دعای عرفه در دانشگاه کاشان

۲۲ مهر ۱۳۹۲ | ۱۳:۵۳ کد : ۱۵۵۳۸ دانشگاه
مدیر شاهد و ایثارگر دانشگاه کاشان از برگزاری مراسم روز عرفه در مسجد این دانشگاه خبر داد.
برگزاری دعای عرفه در دانشگاه کاشان

حجت الاسلام شیخ زاده اظهار داشت: روز عرفه روزی است که حق تعالی بندگان خویش را به عبادت و طاعت خود فراخوانده و سفره‌های جود و احسان خود را برای ایشان گسترانیده است.

وی مداحی، زیارت امام حسین(ع) و دعای عرفه را از جمله برنامه های این روز ذکر کرد و افزود: در روز عرفه بهترین عمل، دعا و تضرع به درگاه الهی است، چنانکه حضرت امام حسین (ع) با دعایی با مضامین عالی در روز عرفه، بندگی خالص خود را به درگاه الهی ابراز کرد.

حجت الاسلام شیخ زاده، با دعوت از حضور دانشگاهیان در این مراسم ابراز امیدواری کرد تا مردم با حضور گسترده در مراسم پرفیض عرفه از برکات و فیوضات این دعای نورانی بهره مند شوند.

مراسم دعای عرفه به همت امور شاهد و ایثارگر - کانون ایثار دانشگاه کاشان روز سه شنبه ساعت 15 در مسجد دانشگاه برگزار می شود.