آیت الله نمازی: امروزه جنگ ما با دشمنان جنگ علم وفناوری است نه جنگ نظامی

۳۰ مهر ۱۳۹۲ | ۱۵:۲۵ کد : ۱۵۵۵۱ نهاد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری  در دانشگاه کاشان،جشن میلاد دهمین پیشوای امامت و ولایت حضرت امام هادی (علیه السلام) با حضور آیت الله عبدالنبی نمازی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشاندر مسجد دانشگاه کاشان برگزارشد .
آیت الله نمازی: امروزه جنگ ما با دشمنان جنگ علم وفناوری است نه جنگ نظامی

آیت الله عبدالنبی نمازی ضمن تبریک میلاد امام هادی (ع)با اشاره به حدیث الدُّنْیا سُوقٌ رَبحَ فیها قَوْمٌ وَ خَسِرَ آخَرُونَ ،دنیا همانند بازارى است (محل خریدودادوستد)که عدّه اى درآن (براى آخرت ) سود مى برند و عدّه اى دیگر ضرر و خسارت متحمّل مى شوند، خطاب به دانشجویان گفت : از فرصت ها به خوبی استفاده کنید زیرا تکرار نمی شوند.

عضو مجلس خبرگان رهبری  گفت : علم مانند پرنده وحشی است و پرواز می کند و نمی شود همه مطالب را در حافظه نگهداری کرد،چون ممکن است انسان دچار فراموشی شود.

نماینده ولی فقیه درکاشان افزود: انسان بایستی عقل معاش داشته باشد و چگونه زیستن را بداند.بداند چطور از سرمایه ارزشمند جوانی به خوبی استفاده کند وبهترین بهره ها را نصیب خود کند. شما باید بتوانید به عنوان الگویی برای نسل جوان کشور در تحصیل ،شغل، اداره کشور وکمک به حسن تدبیر برای جوانان دیگر باشید.

آیت الله نمازی با اشاره به استفاده از ظرفیت های خیرین ، بیان کرد: انسجام نیروهای متمکن و عضویت در ستادهایی که درهرشهر به همین منظور تشکیل می شود می تواند با تقسیم درست این سرمایه ها احتیاجات افراد نیازمند را برطرف نماید.

امام جمعه کاشان افزود: هیچ سرمایه ای مانند عمر انسان دارای ارزش نیست پس درس رابرای دانشمند شدن بخوانید نه برای کسب نمره . و همچنین اساتید باید شاگرد پرور باشند و بتوانند با شاگردان خود متواضعانه برخورد کنند وتعامل خوبی داشته باشند.

وی در پایان گفت: امروزه جنگ ما با دشمنان جنگ علم وفناوری است نه جنگ نظامی و ملتی پیروز است که دارای قدرت علم باشد . مشکل دشمنان ما انرژی هسته ای نیست بلکه اقتدار علمی ما در جهان است.

لازم بذکر این مراسم همراه با مدیحه سرایی مداح اهل بیت وبا حضوراساتید،دانشجویان وکارمندان دانشگاه برگزارشد.