شروع ثبت نام هفدهمین دوره ازدواج دانشجویی دانشگاه کاشان

۰۵ آبان ۱۳۹۲ | ۰۹:۰۳ کد : ۱۵۵۵۵ نهاد
مدیر اجرایی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان، از شروع ثبت نام مراسم هفدهمین دوره ازدواج دانشجویی در این دانشگاه خبر داد.
شروع ثبت نام هفدهمین دوره ازدواج دانشجویی دانشگاه کاشان

سید مهدی کریمیان افزود: هفدهمین دوره ازدواج دانشجویی، همراه با سفر زیارتی آموزشی به مشهد مقدس به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها برگزار می گردد.

وی اظهار داشت: دانشجویانی که تاریخ عقد آنها اول مهرماه سال گذشته  تا 30 مهر امسال باشد می توانند در این طرح ثبت نام کنند.

وی، شروع ثبت نام را از اول آبان ماه جاری ذکر کرد و افزود: ثبت نام ازدواج دانشجویی به مدت 20 روز ادامه خواهد داشت.

وی، با اشاره به اینکه ثبت نام به روش اینترنتی انجام می شود خاطر نشان کرد: دانشجویان می‌توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع رسانی    nahad.ir  مراجعه کنند.

کریمیان با بیان اینکه برای زوج‌های جوان برنامه‌های متنوعی در نظر گرفته شده است، یادآورشد: ایجاد کارگاه‌های آموزشی و مسابقات فرهنگی مختلفی برای زوج‌های جوان تدارک دیده شده است.

ورود به سامانه ثبت نام