موفقیت دانشجوی دانشگاه کاشان در جشنواره بین المللی عکس بوکاوینا رومانی

۰۸ آبان ۱۳۹۲ | ۱۶:۲۱ کد : ۱۵۵۵۸ دانشگاه
 دردهمین جشنواره بین المللی عکس بوکاوینا رومانی "سید علی میرعمادی" دانشجوی کارشناسی ارشد پژوهش و هنر دانشکده معماری و هنر این دانشگاه موفق به دریافت لوح تقدیر هیات داوران و روبان افتخار در بخش عکاسی طبیعت شد.
موفقیت دانشجوی دانشگاه کاشان در جشنواره بین المللی عکس بوکاوینا رومانی

رئیس دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان گفت: در دهمین جشنواره بین المللی عکس بوکاوینا رومانی "سید علی میرعمادی" دانشجوی کارشناسی ارشد پژوهش و هنر دانشکده معماری و هنر این دانشگاه موفق به دریافت لوح تقدیر هیات داوران و روبان افتخار در بخش عکاسی طبیعت شد.

دکتر علی عمرانی پور اظهار داشت: در این جشنواره در مجموع 762 عکاس با 4876 عکس از 37 کشور مختلف جهان با موضوعات آزاد و طبیعت به رقابت پرداخته بودند .

وی خاطر نشان کرد: این جشنواره زیر نظر فدراسیون جهانی عکاسی (فیاپ) و انجمن عکاسی رومانی برگزار شده است.

شایان ذکر است سید علی میرعمادی دانشجوی سال آخر کارشناسی ارشد رشته پژوهش و هنر دانشگاه کاشان می باشد که 15 سال به هنر عکاسی مشغول است.