دانشگاهیان دانشگاه کاشان باری دیگر انزجار خود را به استکبار جهانی اعلام داشتند

۱۴ آبان ۱۳۹۲ | ۰۸:۵۹ کد : ۱۵۵۶۴ دانشگاه
دانشگاهیان دانشگاه کاشان با حضور گسترده و باشکوه خود در راهپیمایی امروز ۱۳ آبان باری دیگر همچون گذشته  مشتی پولادین، بر دهان استکبار جهانی و مزدوران جیره خوارش زدند.
دانشگاهیان دانشگاه کاشان باری دیگر انزجار خود را به استکبار جهانی اعلام داشتند

دانشگاهیان با سر دادن شعار های مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل،  و 13 آبان ماه یوم الله یوم الله بار دیگر تنفر و انزجار خود را از استکبار جهانی به نمایش گذاشتند و به شدت جنایات استکبار جهانی را محکوم کردند.

این شرکت کنندگان با حضور باشکوه خود برگ زرینی را در کارنامه خود ثبت کردند و حمایت خود را به آرمان‌ها و ارزشهای نظام مقدس جمهوری اسلامی لبیک گفتند مراسم روز دانش آموز ،تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، تبعید حضرت امام خمینی (ره) به ترکیه و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی را گرامی داشتند.

در پایان این مراسم بیانیه ای در راستای محکوم کردن جنایات آمریکا و سردمدارانش قرائت شد و شرکت کنندکان با فریادهای الله اکبر بندهای این بیانیه را مورد تایید قرار دادند.