اولین کارگاه تغذیه سالم با حضور دکتر زبیده خدایی در واحد خواهران دانشگاه برگزارشد
دکتر خدایی اظهار داشت : تغذيه علاوه بر اینکه در سلامت جسم موثر است ، نقش بسزایی هم در سلامت روح دارد.
مدرس حوزه و دانشگاه با اشاره به تاثير غذاي حلال و حرام افزود: روز عاشورا هرچه امام حسين(ع) گروه دشمن را ارشاد ميكند،هيچ تاثيري در دلهای آنها نداشت .امام حسین (ع) می فرمايند: سرّ اينكه گفتارم در شما اثر ندارد و شما از عواقب كار خود نمي ترسيد به اين دليل است كه شكم هاي شما از حرام لبريز است.
کارشناس و مشاور تغذیه در ادامه به خواص بعضی از مواد غذایی اشاره کرده وگفت : "مشکلات ما از روزی شروع شد که سبوس را از ما گرفتند" .سبوس را یکی از بهترین مواد خوراکی با کمترین هزینه لازم است .
وی تصریح کرد: غذاهاي نامناسب باعث بدبيني،عيب جويي،بدخلقي و عصبانيت،حزن و اندوه آدمی می شود ، اما غذاي خوب انسان را خوشحال وبا نشاط و خوش بين ميكند.
دکتر خدایی در ادامه بیان کرد : خوردن به، انار و گلابي نشاط آوراست . قهوه و چاي و شكلات استرس زاست و موجب كم خوني ميشود. استفاده زياد از نوشيدني هاي گازدار و غذاهاي كنسرو شده و سوسيس و كالباس و ماهي دودي موجب ترس و استرس ميشود.انگور و كشمش موجب برطرف شدن غم و انده است.
لازم به ذکر است اولین کارگاه تغذیه سالم به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در روز يكشنبه 12/8/92 در واحد خواهران دانشگاه برگزار شد.
نظر شما :