پیام مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان به مناسبت درگذشت آیت‌الله سید محمدباقر مصطفوی

۱۸ آذر ۱۳۹۲ | ۱۵:۲۴ کد : ۱۵۶۰۷ نهاد
انالله و انا الیه راجعون قال رسول الله (صلی الله علیه وآله): اذا مات العالم الفقیه ثلم فی الاسلام ثلمة لایسدها شیء «وقتی عالمی فقیه، فوت کند در اسلام رخنه و حفره‎ای ایجاد می‎شود که هیچ چیزی نمی‎تواند جای آن را پر کند.»

خبر ارتحال عالم ربانی ، استاد حوزه ی علمیه حضرت آیت الله سید محمد باقر مصطفوی کاشانی موجب تاثر و تاسف گردید.

بی شک ایشان تلاشهای ارزشمندی در طول عمر پر برکت خود برای تعمیق و نشر معارف اسلامی داشته اند. به ویژه که طلاب و فضلای گرانقدری از محضر پر فیض ایشان بهره های فراوان برده اند.

این ضایعه اسفناک را به محضر قطب عالم امکان امام زمان (عج) ، مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، حوزه های علمیه به ویژه بیت شریف ایشان تسلیت عرض نموده و از خداوند منان ترفیع درجات آن بزرگوار در بهشت برین و مزید فضل و رحمت پروردگار بی همتا برای ایشان و طول عمر ، حسن عاقبت و سلامتی بازماندگان را خواستارم .

عباس خادمیان

مسئول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان