۲۳ آذر ۱۳۹۲ | ۰۹:۳۷ کد : ۱۵۶۱۰ نهاد
نشست علمی با موضوع شرایط حصول علم در ایران و نقش فلسفه و عرفان در تولید علم دینی روز یکشنبه ساعت۱۵ تا ۱۷ در سالن اجتماعات دانشکده علوم انسانی برگزار می گردد.

در این نشست دو تن از اساتید که در زمینه فلسفه به مطالعه و تحقیق پرداخته اند، با یکدیگر به گفتگو می پردازند.

حجت الاسلام سید محمد حسین متولی امامی از اساتید حوزه علوم اسلامی دانشگاه کاشان و از طلاب موسسه آیت الله مصباح هستند که دارای مدرک کارشناسی حقوق، ارشد علوم اجتماعی، و سطح سه حوزه هستند.

ایشان همچنین معاونت آموزشی موسسه فتوح اندیشه که از موسسات علمی قم است، را به عهده دارند.

آقای دکتر محمدعلی مرادی پژوهشگر حوزه فلسفه به خصوص فلسفه آلمانی است. او دانش‌آموخته دوره دکتری فلسفه از دانشگاه برلین است. ایشان دوره کارشناسی مهندسی صنایع را در دانشگاه شریف و دوره کارشناسی ارشد و دکتری فلسفه را در دانشگاه برلین گذراند.